8Q0A8074

Viimeisiä päivä toukokuusta menossa ja tuntuu kuin kesä olisi ollut jo todella pitkään. Nähtäväksi jää millaiset ne oikean kesän ilmat sitten ovat. Jälleen on myös kohta yksi kouluvuosi tullut päätökseen ja on kovin odotetun kesäloman aika. Tähän aikaan vuodesta tunnen samaan aikaan suurta iloa ja odotusta mutta myös vähän haikeutta. Jälleen on yksi vuosi mennyt ja kovasti mietin että mihin tämä aika oikein katoaa. Tanssikausi päättyi eilen illalla upeaan tanssiesitykseen.

———

Sista dagarna i maj och det känns som om vi haft sommar redan länge. Få se hur vädret fortsätter sen när det är sommar riktigt på riktigt. Snart är ett skolår också slut och det är äntligen dags för det efterlängtade sommarlovet. Så här års känner jag samtidigt både glädje och förväntan men också lite vemod. Igen har ett år gått och jag kan undra hur fort tiden faktiskt går. Dansåret slutade igår med en jättefin uppvisning.

8Q0A8065

8Q0A8071

8Q0A8084

8Q0A8041

8Q0A8066

Tiistai-iltaan vielä muutama kuva tuosta viime viikonlopun kimpusta. Syreenit eivät valitettavasti kauan kestä maljakossa mutta sain ne sentään säilymään viikonlopun yli kun olivat yön aina ulkona viileässä. Nyt iltapalan tekoon.

Mukavaa iltaa!

———

Ännu några bilder på förra veckoslutets bukett. Tyvärr håller syrenen inte så länge i vas men fick dem att hålla några dagar i alla fall med att ställa dem svalt om natten. Nu dags att göra lite kvällsmål.

Ha en skön kväll!

2 Comments on “KIMPPU PÖYDÄLLÄ | BUKETTEN PÅ BORDET

  1. Aivan ihanan näköistä ja kuinka kauniina juuri tuossa maljakossa 😍 kesän ihanuudet.
    Itse odottelen jo viilenevää hetkeksi niin sitten kiva ottaa taas lämpö vastaan. 🤗

    Blogissani olisi haaste sinulle 💚

    • Kiitos <3 Otan haasteen mielelläni vastaan ja tulen illemmalla käymään paremmalla ajalla blogissasi <3 Sadetta saisi ja melkein jopa täytyisi jo tulla, niin kamalan kuivaa ja luonto kaipaa nyt vettä ja ehkä vähäsen viileämpää jotta jaksaa kukoistaa koko kesän.

      Aurinkoista iltaa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.