8Q0A8592

Tämän on varmasti täytynyt olla kaunein ja ihanin toukokuu koskaan. Edelleen olen ihmeissäni miten mentiin miltei talvesta suoraan kesään. Kevät jäi vähän niinkuin välistä kokonaan. Mutta en valita, on tämä ollut niin ihanaa. Etenkin lämpimät aamut ja illat ovat parhautta. Sen sijaan päivällä hakeudun mieluiten varjoon sillä en viihdy yhtään nykyään paahtavassa auringossa.

———

Det här måste väl ha varit den vackraste maj-månaden någonsin. Kan fortfarande förvånas över hur vi gick från vinter direkt till sommar. Våren uteblev nästan helt. Men jag klagar inte för visst har det varit underbart. Speciellt de varma morgnarna och kvällarna. Om dagarna söker jag mig helst till skugga för trivs inte alls i gassande sol nuförtiden.

8Q0A8610

8Q0A8615

8Q0A8621

Tämän kuukauden aikana olemme iltaisin istuneet tässä pergolan alla enemmän kun viime vuonna yhteensä. Vasta nyt nämä kalusteetkin ovat päässeet kunnolla käyttöön. Eilen illalla istuimme tässä miehen kanssa syreenin tuoksussa kunnes aurinko laski metsän taakse. Tänään ilta vietetään sisätiloissa sillä ulkona puhaltaa viileä tuuli. Joka iltaiselle kastelukierrokselle täytyy silti vielä mennä. Kyllä nyt luontoa koetellaan äärimmäisellä kuivuudella, pieni sade tekisi enemmän kuin hyvää.

Nauttikaa illasta!

———

Vi har suttit här under pergolan under den här månaden mer än vi gjorde under hela förra sommaren. Först nu har möblerna kommit ordentligt i användning. Igår kväll satt vi här ute i doften av syren ända tills solen gick ner bakom skogen. Ikväll blåser det kallt så vi får hållas inomhus. Men ut på en vattningsrunda måste jag, precis som varje kväll. Stackars naturen som lider av otrolig torka nu, lite regn skulle det behövas.

Njut av kvällen!

2 Comments on “KAUNEIN TOUKOKUU | VACKRASTE MAJ

  1. Olin itsekin ennen kova auringonottaja, mutta varjopaikat ovat nykyään mieleisempiä. 🤗 täälläkin odotettaisiin kovasti viileämpää ja sadetta, kuinka se tekisi todella hyvää ja raikastaisi ❤

    Ihanaa alkavaa viikonloppua 🦋💛

    • Varjossa viihdytään täälläkin ja kuumimpina aikana päivästä jopa ainoastaan sisällä. Tänään on vähän viileämpi, vielä kun sadettakin tulisi niin olisi tosi hyvä.

      Ihanaa uutta alkanutta viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.