8Q0A0078

Torstai-ilta ja juuri siivottu koti. Näillä ihanilla kesäkeleillä elämä keskittyy helposti enemmän tuonne ulos ja usein täällä sisällä onkin sitten paikat vähän niin ja näin. Viihdyn parhaiten siistissä kodissa joten tänään on imuri ja pölyrätti heilunut ja pesukone pyörinyt. Valkoinen sohva ja kesävarpaat eivät ole ihan se kaikista paras yhdistelmä joten heitin valkoisen pellavalakanan sohvalle. Tuo sohvarungon päällinen on nimittäin kutistunut pesussa sen verran ettei sitä taida saada edes ehjänä irti.

———

Torsdagkväll och ett nystädat hem. Blir ju lätt kaos här inne nu när livet koncentrerar sig mer utomhus än inomhus under dessa ljuvliga sommardagar. Jag trivs allra bäst i ett städat hem så idag har här torkats damm och dammsugits ordentligt och tvättmaskinen har snurrat på. En vit soffa och sommarlovsfötter är inte den allra bästa kombinationen direkt så jag slängde ett vitt linnelakan utanpå soffan. Sofföverdraget har krympt i tvätten så det sitter väldigt hårt fast i soffan nu och jag tror inte det kommer loss helt därifrån mer.

8Q0A0094

8Q0A0132

8Q0A0111

8Q0A0130

8Q0A0091

Parhautta kun siivouspäivän päätteeksi voi kipaista ulos hakemaan maljakkoon täytettä. Joskus muutama oksa riittää. Tästä on hyvä mennä kohti perjantaita ja viikonloppua. Pizzataikina ja tomaattikastike tekeytyvät jo jääkaapissa huomista pizzailtaa varten.

Kaunista kesäiltaa!

———

Det bästa är att man kan springa ut och hämta in lite blommor till vasen när man städat klart. Ibland behövs det endast några få kvistar. Nu är vi redo för fredag imorgon och veckoslut. Pizzadegen och tomatsåsen gör sig i kylen för morgondagens pizzakväll.

Ha en vacker sommarkväll!

2 Comments on “JUURI SIIVOTTU | NYSTÄDAT

  1. Kuinka ihanat kesä illan tunnelmat siellä onkaan 😍 todella kaunista ja niin kuvista tulee k e s ä ensimmäisenä mieleen 🍃🌼🍃 ihana sisäpostaus 😍

    Kaunista iltaa 💛

    • Kiitoksia 💗 On nämä valoisat kesäillat jotain ihan uskomatonta 🍃

      Aurinkoista viikonloppua 💗

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.