8Q0A2004

Lämpö teki paluun ja suurin osan ajasta tulee jälleen vietettyä ulkosalla. Viime viikon sateet tekivät todella hyvää. Kaikki kasvit ovat laittaneet isomman vaihteen päälle ja pyrähtäneet kasvuun oikein toden teolla. Jopa pahoin ruskettunut ja puhkipalanut nurmikko näyttää elpymisen merkkejä. Tytär tekee joka ilta kierroksen pitkin pihaa metsämansikoita poimien. Paras idea oli tuoda niitä aikoinaan omaan pihaan josta niitä on mukavampi poimia kun jossain tien tai ojanreunalla.

———

Värmen är tillbaka och nästan all tid tillbringas igen utomhus. Förra veckans regn gjorde verkligen gott. Ser ut som om det mesta i trädgården har satt i en större växel nu och växt till sig otroligt mycket. Till och med den bruna och torra gräsmattan ser ut att ta sig lite i taget. Dottern gör varje kväll en runda på gården och plockar smultron. Bästa beslutet någonsin att vi planterat smultron på gården. Är ju betydligt behagligare att plocka dem från egen gård än vid någon väg- eller dikeskant.

8Q0A2028

8Q0A2042

8Q0A2007

8Q0A2021

Nyt kaikki pionit ovat kukassa. Tänään aukesi nuput myös niissä jotka ovat enemmän puolivarjossa kuin suorassa auringossa. Auringossa olevat ovat tänä vuonna tehneet paljon pienempiä kukkia kuin yleensä ja osa nupuista on kuivunut ahkerasta kastelusta huolimatta. Minulla oli suunnitelmissa suurentaa pionipenkkiä uusilla lajikkeilla mutta sitten tuli tuo armoton kuivuus ja kuumuus joten jätin ne suunnitelmat toiseen kertaan.

Mukavaa kesäiltaa!

———

Nu blommar alla pionerna. Idag öppnade även de som står lite mer i halvskugga sig. De som står i solen har i år gjort litet mindre blommor än vanligt och en del av knopparna har torkat bort trots att jag vattnat flitigt. Hade ju i planerna att förstora pionrabatten med nya sorter men sen kom torkan och värmen så jag lämnade de planerna till en annan gång.

Trevlig sommarkväll!

6 Comments on “KUOHKEAT PIONIT | FLUFFIGA PIONER

  1. Tuo kimppu on kyllä kertakaikkisen hurmaava 💖 ihana kun saa omalta pihalta poimia 💐

    • Kiitos <3 Totta tosiaan, niin ihanaa kun voi poimia kukkia omalta pihalta. Juuri ne pienet mutta niin suuret asiat josta olla kiitollinen. Ihanaa alkavaa uutta viikkoa <3

  2. Ihanat pionit 🙂 Ensimmäistä kertaa vierailulla täällä blogissa. Kauniita kuvia on blogissa ja mukavaa luettavaa.

    • Kiitos ja ihanaa kun löysit tänne <3 Tervetuloa <3 Suloista sunnuntai-iltaa!

  3. Upea kimppu! Meillä on vasta muutamia lajikkeita ja kyllä niin houkuttaisi jo lisää laittaa 😀 Nämä ovat kyllä sellaisia katseenvangitsijoita kukkiessaan!

    • Kiitos <3 Meilläkin ainoastaan nämä kaksi lajiketta, tai on yksi kolmaskin, mutta se ei ole vielä kukkinut. Saa nähdä onko liian syvällä vai ottaako vaan aikaansa ennen kun kukkii. Iloista alkavaa uutta viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.