8Q0A3600

Jännän ihana ilma ollut tänään, pilvistä mutta silti lämmintä. Kävin aamupäivästä mustikkametsässä ja muulta osin tämä kesäsunnuntai on sujunut rauhallisesti. Aikaisemmin viikolla käänsin taas kerran koko olohuoneen kalustuksen ympäriinsä mutta silti palattiin taas tähän vanhaan tuttuun. Ja kyllähän minä sen jo tiesinkin että tämä on se melkein ainoa toimiva ja kotoisa järjestys. Mutta kun välillä tekee niin kovasti  mieli jotain pientä vaihtelua.

———

Lustigt, men härligt, väder vi haft idag. Varmt men mulet. Tog en tur till blåbärsskogen på förmiddagen och för övrigt har vi haft en lugn sommarsöndag. Tidigare i veckan svängde jag om på möbleringen här i vardagsrummet igen en gång, men så återgick vi igen till den här gamla vanliga ordningen. Visste ju nog redan innan att det här är den möbleringen som fungerar allra bäst och känns mest hemtrevlig, men ibland blir jag så sugen på någon liten omändring ändå.

8Q0A3350

8Q0A3590

8Q0A3339

8Q0A3598

8Q0A3336

8Q0A3602

Tämä punakosmoskukka kuuluu lemppareihini mitä tulee kesäkukkiin. Otin muutaman oksan sisällekin. Tykkään sen rennosta ja ilmavasta ilmeestä. Kestää tosi kauan maljakossa ja kukkii läpi koko kesän myöhään syksylle saakka.

Mukavaa iltaa!

———

Rosenskäran är en favorit när det gäller sommarblommor. Plockade även in några blommor. Gillar hur den svävar och böjer sig efter sin egen vilja. Den håller sig länge i vas och så blommar den hela sommaren och långt in på hösten.

Trevlig kväll!

2 Comments on “KESÄSUNNUNTAI | SOMMARSÖNDAG

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.