8Q0A3960

Illan kastelukierros on tehty ja otin koneen tähän ulos terassille. Lämpö alkaa jo tuntumaan vähän siedettävämmältä kun aurinko painuu metsän taakse. Tänään jopa täällä saaristossa oli täysin tyyni päivä joten aika kuumaa on ollut. Mutta edelleen nautimme, tällaista kaunista kesää on kaivattu. Ensimmäiset tuoksuherneet kukkivat ja sain poimittua pienen kimpun. Ensimmäisenä vuorossa on tämä vaaleanpunainen Mollie Rilestone ja perästä näyttää tulevan tummempi Black Knight.

———

Har precis avslutat kvällens vattningsrunda och tog med mig datorn ut här på terassen. Temperaturen börjar sakta kännas mer behaglig nu när solen går bakom skogen. Idag blåste det inte alls ens här i skärgården så det har varit ganska hett. Men vi njuter, en sådan här fin sommar har stått på önskelistan. De första luktärterna har slagit ut och jag fick plockat en liten bukett. Först i turen är den här ljusrosa Mollie Rilestone och till nästa ser det ut att bli den mörkare violetta Black Knight.

8Q0A4014

8Q0A4006

8Q0A4041

8Q0A3983

8Q0A4087

8Q0A4003

Unikon nuput pullistuvat lupaavasti. Keväällä tein tähän omenapuiden ympärille uuden kukkapenkin. Tästä syntyi tällainen niin sanottu budjetti versio. Ei ole varaa täyttää näin isoa penkkiä täyteen perennoilla yhdellä kertaa joten kylvin tähän erilaisia unikkoja, törmäkukkia ja tuoksuherneitä. Alennuksesta löytyi vielä muutamat daaliat jotka laitoin suoraan maahan toukokuun lopussa ilman esikasvatusta ja niistä ensimmäinen kukkii jo. Näiden lisäksi penkkiin on kesän aikana päätynyt pari alennusmyynnistä ostettua ruusua. Kasteluvettä tähän on tosin kulunut valtavia määriä kun on pihan paahteisimmalla paikalla. Toivottavasti silkkiunikot jaksavat kukkia pakkasiin asti kuten viime kesänä.

Kaunista kesäiltaa!

———

Vallmoknopparna sväller lovande i den nya blomrabetten som jag gjorde i våras här mellan äppelträden. Det blev en så kallad budget rabatt. Har inte råd att fylla en så stor rabatt med perenner på en och samma gång så jag sådde här en massa frön istället. Olika vallmon, praktvädd och luktärter. Hittade på rea ännu några dahlior som jag satt direkt i jorden i slutet av maj och nu blommar den första redan. Och nu under sommaren har jag planterat två rosor här som jag hittat på realisationen. Men vatten har det gått åt otroligt mycket eftersom rabatten är på den allra hetaste platsen på gården. Hoppas på att kornvallmon blommar ända tills frosten kommer som den gjorde förra sommaren.

Ha en vacker sommarkväll!

2 Comments on “NÄMÄ ILLAT | DOM HÄR KVÄLLARNA

  1. Niin upeat ja tunnelmalliset kuvat 💕 kukissa on vaan niin valtava voima ja ilo 😍
    Täällä kaivataan viileämpää ilmaa kovasti, näin kuuma ei ole oma juttu 😎

    Ihanaa kesäpäivää ❤

    • Kukat ovat kyllä ihania <3 Täällä vähän raikkaampi ilma nyt sateen jälkeen mutta sisällä tukalan kuuma ja hiostavaa.

      Ihanaa iltaa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.