8Q0A4607

Nyt unikot kukkivat. Nämä ovat mielestäni niin uskomattoman kauniita. Jokainen kukka on omanlaisensa. Kuin suoraan sadusta kun ne heiluvat höyhenen kevyesti kesätuulessa. Juuri nyt näitä kukkia on varmasti useampi sata penkissäni. Harmi kyllä ne kukkivat ainoastaan noin yhden päivän mutta aina aamulla on vastassa uusia upeuksia jotka ovat puhjenneet kukkaan yön aikana. Toivon niin kovasti että ne jaksavat kukkia sinne lokakuulle saakka kuten viime vuonna. Uskomatonta miten jotain näin kaunista voi kasvaa pienen pienestä siemenestä.

———

Nu blommar vallmon. De är så otroligt vackra tycker jag. Varje blomma är den andra lite olik och de är som från en saga när de vajar fjäderlätt i sommarvinden. Just nu finns det hundratals blommor i min blombänk. Synd att de blommar nästan endast en dag men varje morgon möts jag av nya blommor som slagit ut under natten. Jag hoppas så att dom orkar blomma ända till oktober som förra året. Tänk att det kan växa något så här vackert ur ett pytte litet frö.

8Q0A4604

8Q0A4668

8Q0A4611

8Q0A4678

8Q0A4602

8Q0A4610

Sunnuntai ja aurinko paistaa jälleen heti aamusta. Aamukahvit terassilla ja sitten kohti uutta päivää. Mitään sen kummempaa kuin leppoisaa kotona oleskelua. Vähän ehkä puutarhajuttuja ja joku hyvä kirja.

Suloista sunnuntaita!

———

Söndag och solen skiner igen så fint. Morgonkaffe ute på terassen och sen ta tag i dagen. Inget desto mer än lugnt hemmamys. Kanske lite trädgårdsfix och en bra bok.

Skön söndag!

2 Comments on “UNIKKOJA | VALLMO

  1. Upeat värit! Täällä vasta odotellaan unikkoja. Niin kauniita kuvia olet ottanut <3

  2. Ihania unikoita! Kylväytyvätkö ne sinulla itsekseen vai istutatko uusia siemeniä joka vuosi?

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.