HÄÄKUKKIA | BRÖLLOPSBLOMMOR

8Q0A5790-2

Pitkästä aikaa täällä taas. Kesä on ehtinyt vaihtua alkusyksyksi, tai ainakin siltä tuntuu nyt ilmojen viilennettyä. Mies on palannut lomalta töihin ja ensi viikolla käynnistyy arki ihan toden teolla kun koulut ja harrastukset alkavat. Viime aikoina on koettu niin iloa kuin suruakin. Elämän kaikki sävyt.

Viime viikonloppuna juhlittiin pikkuveljen häitä. Päivä jota olimme kaikki odottaneet jo vuoden päivät. Upea ja niin kaunis hääjuhla sekä hääpari. Sain ilon ja kunnian tehdä kaikki kukat juhlapaikalle. Vähän jännitin kun kyseessä oli ensimmäinen kerta kun teen näin paljon kerralla ja vielä jollekin muulle kuin itselleni. Paljon en ehtinyt kukkia kuvata mutta tässä muutamat kuvat.

———

Det var länge sedan och sommaren har hunnit bli till sensommar, eller det känns ju nästan som höst nu när det blivit så mycket svalare temperaturer. Mannen är tillbaks på jobb efter semestern och nästa vecka kör vardagen igång på allvar med skola och hobbyn. Den senaste tiden har det varit både glädje och sorg. Livets alla nyanser.

Förra veckoslutet firade vi min lillebrors bröllop. Dagen som vi alla väntat på redan i ett helt år. Så vacker fest och vackert brudpar. Jag hade äran att få göra alla blommor till festlokalen. Det var litet spännande eftersom det var första gången jag gjorde så här mycket på en och samma gång och ännu till någon annan än mig själv. Hann inte fota blommorna värst mycket men här kommer i varje fall några bilder.

8Q0A5933

8Q0A5786-3

8Q0A5794-3

häät

8Q0A5922-3

Paahtava helle toi omat haasteensa ja pelkäsin miten kukkien käy kuumuudessa. Vanhemmillani on ilmastointi joten onneksi sain mennä heidän luokse tekemään kaikki kimput ja kranssit. Meillä kotona on ollut melkein kuin saunassa. Onneksi myös juhlapaikalla oli viileää joten kukat kestivät hyvin.

Hääjuhlassa kaikki oli niin kaunista. Morsian oli miettinyt jokaisen pienen yksityiskohdan. Erityisen ihanat olivat nuo puusta leikatut nimikyltit jotka vieraat saivat kotiin muistoksi.

———

Den enorma värmen var en utmaning för blommorna och jag oroade mig hur dom ska hålla sig fina i hettan. Mina föräldrar har luftkonditionering så jag fick som tur göra alla buketter och kransar hos dem. Här hemma har vi haft som en bastu inne nästan. Till all lycka var det också väldigt svalt inne på festlokalen och alla blommor höll sig fint.

Allting var så vackert på bröllopsfesten. Bruden hade tänkt ut varje liten detalj. Speciellt fina var dom utsirade namnskyltarna som gästerna fick ta med sig hem som minne.

8Q0A5918-3

häät9

8Q0A5793-3

8Q0A5769

8Q0A5924-3

Kiitos H ja J luottamuksesta ja ihanasta hääjuhlasta. Tämä oli niin unelmien täyttymys minulle ja tätä tekisin mielelläni lisää tulevaisuudessakin.

———

Tack H och J för fötroendet och en fin bröllopsfest. Det här var en dröm för mig och det här gör jag gärna mer av i framtiden.

6 thoughts on “HÄÄKUKKIA | BRÖLLOPSBLOMMOR

  1. Mielettömän kauniita kukkia ja todella tyylikkäästi ja ajatuksella laitetut häät. 😍 Ihana, kun on tuollainen taito asetella kukkia. Omia häitä varten täytynee hieman harjoitella vielä, vaikka pieniä kukka-asetelmia on minullekin jo luotettu tehtäväksi.

    1. Kiitos paljon 💗 Hääpari oli suunnitelleet ja tehneet niin kauniit ja juurikin tyylikkäät häät. Ihania hääsuunnitteluja sinulle ja mukavia hetkiä kukkien parissa 💗 Kaunista loppukesää 🍃

  2. Aivan ihanat kukka-asetelmat olet tehnyt! Voisin itsekin ostaa/tilata vastaavanlaiset.

    1. Voi, kaunis kiitos sinulle 💗 Ihana kuulla 💕 Kaunista elokuun jatkoa 🍃

  3. Olet kyllä aivan uskomattoman taitava 😍 mitkä upeat asetelmat olet tehnyt 💗 varmasti oli hääpari onnellinen työstäsi 😍

    1. Ihana kiitos sinulle Seija 💗 Tämä oli niin upea juttu saada tehdä nuo kukat 🌸🍃 Kaunista elokuista iltaa 💕

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.