8Q0A5515

Sateista sunnuntai-iltaa. Milloinkohan viimeksi meillä on satanut vettä? En kyllä edes muista mutta tänä aamuna heräsin sateen ropinaan. Jotenkin aika tunnelmallista. Tämän elokuun ensimmäisen sadepäivän olen viettänyt siivoten. Nyt on puhtaat matot lattialla sekä puhtaat sohvanpäälliset sohvissa. Tästä on hyvä aloittaa arki.

———

Regnig söndagskväll. När har det ens regnat här senast? Minns inte, men idag vaknade jag till att regnet smattrade mot plåttaket. Ganska mysigt. Har tillbringat den här första regntunga dagen i augusti med att städa och nu har vi rena mattor på golven och rena vita sofföverdrag på sofforna. Känns bra att välkomna vardagen med ett rent hem.

8Q0A5499

8Q0A5474

8Q0A5480

8Q0A5482

Poimin pihalta pienen loppukesäisen kukkakimpun sadekuurojen välissä. Kokeilin kasvattaa tumman punaisia auringonkukkia tänä kesänä. Kasvoivat vaan aika pitkiksi ja honteloiksi. Olisi ehkä kannattanut latvoa taimia tai jotain mutta on ne onneksi kukkineet muutamilla kukilla kuitenkin.

Mukavaa alkavaa uutta viikkoa!

———

Plockade en liten sensommarbukett mellan regnskurarna. Sådde mörkröda solrosor i år. De blev ganska långa och skrangliga. Kanske jag borde ha toppat plantorna i god tid för att få en buskigare planta eller något. Men de har nog blommat med några fina blommor ändå.

Trevlig ny vecka!

6 Comments on “SADETTA | REGN

 1. Pitikin juuri kysyä, että mikä kukka tuo punainen on! Ihan uusi tuttavuus siis tässä värissä, mutta oikeastaan aika veikeä 🤗 kimppu on äärettömän kaunis 😍

  Mukavaa uutta elokuista viikkoa ❤

  • Tykkään että se on aika kiva tuo tumman punainen auringonkukka 🌻 Tosin odotan että itsepoiminta pellolla alkaisivat ne ihan perinteiset auringonkukat kukkimaan. Mukavaa viikonloppua 💗

 2. Ihanan syksyinen kimppu <3 Meillä satoi vettä viime viikolla. Ajattelin, että nyt kostui maa paremmin. Mutta kun menin kitkemään, niin pyh mitän, alle kahden sentin syvyydessä jo alkoi rutikuiva pöly.
  Nyt todella osaa arvostaa sadekeliä 🙂

  • Totta, tänä kesänä on kyllä alkanut arvostamaan sadekelejä. Niin kuivaa edelleen, puista tippuu jo lehdetkin ja pihalla kaikki on niin väsyneen näköistä. Kiitos ja mukavaa viikonloppua 💗

 3. Oih, rakastan noita tummia auringonkukkia! Ja itse asiassa kyllä auringonkukkia ylipäätään, mutta upea väri ja ihana kimppu kokonaisuudessaan. <3

  • Tykkään näistä myös, harmi vaan että niin vähän kukkia tulee. Eilen käytiin poimimassa niitä ihan perinteisiä auringonkukkia, ihania nekin. Tunnelmallista iltaa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.