8Q0A7684

Sateinen maanantai-ilta. Kukkia pihalta ja muutamat kynttilät, ihanan tunnelmallista. Lähestyvän syksyn myötä rauha ja harmonia jotenkin lisääntyvät. Ei ole jatkuvasti kiire nauttimaan ulkona olosta tai kastelemaan kukkasia. Illalla voi hyvissä ajoin rauhoittua ja ihan vaan olla hetken tekemättä yhtään mitään. Elämä siirtyy jälleen sisätiloihin ja tänään tuli pitkästä aikaa otettua muutama kuvakin täältä sisältä. Kuten huomaatte niin mikään ei täällä ole muuttunut eikä varmasti muutukaan. Samat nurkat, ainoastaan kukat muuttuvat.

———

En regnig måndagskväll. Lite blommor från trädgården och några ljus, ganska mysigt ändå. Märker att jag känner ett större lugn och mer harmoni nu när hösten närmar sig. Nu när det inte är bråttom att hinna njuta av varma sommardagar och -kvällar eller att vattna blommor hela tiden. Det går bra att lugna sig i god tid om kvällarna och ha en stund utan några måsten alls. Livet flyttar sig igen mer inomhus och fick till och med taget några bilder här inifrån idag. Det var länge sedan sist. Och som ni ser så är allting sig likt här och kommer säkert så att förbli även framöver. Samma knutar, endast blommorna som byts ut ibland.

8Q0A7662-2

8Q0A7657

8Q0A7699-2

8Q0A7652

Aamulla oli kiire poimia vähän kukkia sateelta suojaan ja ehkä jotkut teistä näki tuolla insta storyn puolella varsin värikkään kukkakimpun. Yritin antaa värikkäille daalioille mahdollisuuden mutta ei. Ei ne vaan sitten ole sitä omaa väriä ollenkaan nuo oranssit. Joten loppujen lopuksi maljakkoon päätyi nämä enemmän omaan makuun olevat värit.

———

Hade bråttom ut för att plocka in lite blommor innan regnet på morgonen.  Kanske någon av er såg en väldigt färggrann bukett på minsta storyn. Jag försökte ge mina färgglada dahlior en chans men nej. Orange är nog inte alls min färg. Till slut fick det bli några blommor i mer min färg som hamnade på bordet.

 

2 Comments on “KOTOISAA | MYSIGT

  1. Kuinka ihanalta eilinen sade tuntuikaan! Nautin maanantain vapaasta ja sateesta eilen todella paljon, ja siihen päälle oli kiva sytytellä tunnelmavaloja ja kynttilöitä 😍

    Mukavaa viikkoa 💛

    • Minäkin tykkäsin että eilinen sadekeli oli niin ihanaa. Ja on tämä syksykin, tai loppukseä kai se vielä on, ihanaa aikaa. Mukavaa iltaa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.