8Q0A6825

Kasvatin kesäpäivänhattuja ensimmäistä kertaa koskaan. Tämä lajike on ”Sahara” joka on lajitelma jonka väri vaihtelee tummanpunaisesta oranssin ja ruskean eri sävyihin. Siemenet lähtivät todella nihkeästi kasvuun ja taimet eivät millään meinanneet kasvaa. Muistan kuinka siirsin todella hennot ja pienen pienet taimet keväällä isoon koriin sillä ajatuksella ettei niistä taida tulla mitään. Ja nyt tämä on minun parhaiten kukkiva ja kasvava kesäkukka.

———

Odlade rudbeckia för första gången någonsin. Den här sorten heter ”Sahara” och är en blandning med blommor i allt från mörkrött till olika färger av orange och brun. De var väldigt sega att börja växa till sig. Minns hur jag i maj planterade ut de pyttesmå plantorna i en stor korg och tänkte att de här blir nog till ingenting. Och nu är det min bäst blommande och finaste sommarblomma.

8Q0A6818

8Q0A6825

8Q0A6815

8Q0A6836

Ovat mielestäni niin suloisia ja värit sopivat niin kivasti näin loppukesään ja syksyyn.

Mukavaa iltaa!

———

Tycker dom är så söta med sin chokladbruna mitt. Färgen passar så bra nu i sensommaren och hösten.

Trevlig kväll!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.