8Q0A7398-2

Rento ja villi kukkakimppu pöydällä sulostuttaa tätä harmaata maanantai-iltaa. Ehkä jopa vähän liiankin villi kimppu mutta tykkään. Oman pihan kukkia yhdistettynä muista jutuista ylijääneisiin kukkiin ja heiniin. Tänään huomasin että nyt tekee toden teolla mieli alkaa kaivamaan esille vähän syksyisempiä juttuja. Vilttejä, kynttilälyhtyjä ja enemmän murrettuja sävyjä.

———

En vild och spretig måndagsbukett förgyller den här gråa måndagskvällen. Kanske till och med en litet alltför spretig bukett men jag gillar den. Egna trädgårdsblommor kombinerade med lite andra överblivna blommor och gräs. Nu känner jag att jag vill börja få in lite mer höst här hemma. Sköna filtar, ljuslyktor och mer varma färger.

8Q0A7400-2

8Q0A7390

8Q0A7403

8Q0A7409

8Q0A7404

Nyt olen valmis syysjutuille. Kirpeisiin syyspäiviin, lämpimiin pataruokiin ja villasukkiin. Kukat pihalla sen sijaan saavat mielellään kukkia niin pitkään kuin vaan on mahdollista ja aion nyt nauttia niistä joka päivä niin kauan kuin niitä vaan on saatavilla. Tänään kastelukierroksella törmäsin terassillamme käärmeeseen. Hui kamalaa, pelästyin ihan valtavasti. Oli mitä luultavimmin rantakäärme mutta pelottava kuitenkin.

Mukavaa iltaa!

———

Nu är jag redo för höstmys. Krispiga höstdagar, varma grytor och yllesockor. Blommorna i trädgården får däremot blomma så länge som möjligt och jag tänker njuta av dem varje dag. Idag när jag var ute och vattnade stötte jag på en orm som slingrade omkring på vår terass. Fy så rädd jag blev. Högst troligen var det en snok men obehaglig ändå.

Trevlig kväll!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.