8Q0A9115

Syyskuu on jo melkein puolessa välissä ja miten ihana tämä syyskuun alku onkaan ollut. Lämmintä ja aurinkoista, melkein täysi kesä. Tänään tosin vähän pilvisempää ja sateisempaa. Blogi jäänyt muiden kiireiden jalkoihin mutta jospa tämäkin taas tästä palaisi säännöllisyyteen. Nämä kuvat ovat viime viikolta kun yhtenä kauniina arki-iltana katoin meille kahdelle aikuiselle pöydän kasvihuoneeseen. Tyttärellä oli leirikoulu joten oltiin muutamana iltana miehen kanssa ihan kahdestaan kotona.

———

Redan nästan halva september och vilken härlig början på september vi haft. Sol och värme, nästan full sommar. Idag dock litet mer mulet och regnigt. Har haft så mycket annat på gång att bloggen blivit helt utan uppmärksamhet en tid, men kanske det nu äntligen blir lite mer ordning och struktur på det också. Bilderna är från förra veckan när jag en varm och vacker vardagskväll dukade bordet i växthuset för oss två vuxna. Dottern var iväg på lägerskola så vi var några kvällar helt på tumis med maken.

8Q0A9094-5

8Q0A9145

8Q0A9092

8Q0A9146

8Q0A9088-4

Aurinko on jo tosi matalalla ja laskee aikaisin. Valon värikin on syksyisen pehmeä ja lämmin. Huomaan että valitsen myös syksyn lämpimiä sävyjä kukkiin. Kimppuihin on myös ihana lisätä erilaisia heiniä. Jalalliset juomalasit ostettiin kesällä Tukholmasta ja ne ovat mielestäni niin kauniit. Pääsevät ehdottomasti joulukattaukseen.

Tunnelmallista iltaa!

———

Solen ligger redan väldigt lågt och går ner tidigt om kvällarna. Det finns en känsla av höst och värme i ljuset som är nu. Märker att jag gärna väljer varma höstfärger på blommorna nu och det är så trevligt att blanda med olika grässtrån i buketterna. Dricksglasen köpte vi i somras från Stockholm och jag tycker dom är så fina. De ska absolut få vara med i juldukningen i år.

Ha en mysig kväll!

4 Comments on “IHANA SYYSKUU | HÄRLIGA SEPTEMBER

  1. En voi lakata ihastelemasta nuita aivan hurmaavia kimppujasi, ne vaan ovat niin upeita 💕

    Mukavaa päivää 😍

    • Voi, ihana kuulla ja kaunis kiitos <3 Ihanaa iltaa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.