8Q0A1771

Minulla on tapana joka vuosi kerätä omalta pihalta kukkia tyttären syntymäpäiväkimpuksi. Niin tein tänäkin vuonna. Tästä kimpusta tuli aika syksyinen, mutta juuri nyt minua puhuttelee juuri nämä tummat, lämpimät sävyt ja kaiken näköiset erilaiset heinät.

———

Jag brukar varje år plocka blommor från egen trädgård till dotterns födelsedagsbukett. Så även i år. Den här buketten blev väldigt mycket höst, men just nu gillar jag dessa lite mörka och varma höstfärger. Och olika slags gräs.

8Q0A1761

8Q0A1744

8Q0A1760

8Q0A1736

Nyt kukat alkavat loppua omalta pihalta tältä erää. Vielä ollaan täällä saaristossa säästytty yöpakkasilta, mutta saa nähdä miten käy ensi yönä. Aika kylmältä ulkona tuntuu ja taivas on kirkas. Viikonloppuna olisi tarkoitus siivota pihaa ja kerätä loputkin pihakalusteet varastoon odottamaan ensi kevättä. Ja yllättävää kyllä niin se tuntuu oikein hyvälle. Puutarha ja tämä puutarhuri kaipaa nyt lepoa.

Mukavaa viikonloppua!

———

Nu börjar de egna blommorna på gården snart ta slut för den här gången. Ännu har vi klarat oss utan nattfrost här i skärgården, men få se hur det går nu i natt. Kallt ute och klar himmel. På veckoslutet är det tänkt att vi ska städa undan utomhus. Alla möbler ska in i förrådet där de får vänta på nästa vår och alla krukor ska tömmas. Och det känns faktiskt riktigt bra. Trädgården och jag behöver lite vila nu.

Trevligt veckoslut!

8 Comments on “SYNTYMÄPÄIVÄKIMPPU | FÖDELSEDAGSBUKETTEN

 1. Tosi kaunis kimppu! 🙂 Syksyisen tummat ja lempeät värit. Ihana. Paljon onnea synttäritytölle! <3

  • Kaunis kiitos <3 Nyt on tämän kauden viimeiset daaliat maljakossa ja juurakot pakattu tavisäilöön. Ihanaa iltaa <3

 2. Tuollaisesta kimpusta ei voi kun ilahtua 😍 aivan hurmaava 💕 jälleen tuumin kuinka upea taito tuo olisi omata 😊

  Ihanaa viikonloppua 🍂🧡

  • Voi ihana kiitos sinulle <3 Mukavaa sadeiltaa!

  • Kiitos paljon <3 Tykkäsin itse myös näistä sävyistä. Ihanaa iltaa <3

 3. On todella nätti kimppu. Ihania yksittäisiä kukkia, luovat yhdessä hienon kokonaisuuden 😍kukat on 💗

  • Sydämellinen kiitos <3 Niin totta ja on niin hienoa miten eri värit korostavat toisiaan ja väreillä on mukava leikkiä. Ihanaa iltaa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.