8Q0A2364

Aamun kaunis kuura on vaihtunut tuuleen ja vesisateeseen. Aamulla oli niin uskomattoman kaunista että oli pakko pukea ja lähteä ulos kameran kanssa. Tosin tänään kuvia tämän kauden viimeisistä daalioista. Olen halunnut nauttia niistä mahdollisimman pitkään joten olen pitänyt niitä kasvihuoneen suojissa. Juurakot olen pakannut ja vienyt säilöön vanhemmilleni. Saa nähdä miten niiden käy. Minä niin toivon että talvettaminen onnistuisi mutta se nähdään sitten keväällä.

———

Morgonens vackra rimfrost har slagit om till blåst och regn. Det var så otroligt vackert ute på morgonen att jag tog kameran och gick ut en sväng. Idag bjuder jag på bilder på mina allra sista dahlior för i år. Har velat njuta av dem länge så jag har haft dem ute i växthuset. Dahliaknölarna har jag packat och fört i förvar till mina föräldrar. Få se om de lyckas övervintra. Jag önskar så att det skulle lyckas, men det får vi se i vår sen hur det gått.

8Q0A2374

8Q0A2358

Olohuoneen sohvalle tekee mieli kaivaa esille jotain tummempia sävyjä tyynyihin noiden siniraidallisten tilalle. Ja miten voikaan olla että tekee mieli jotain ruskean sävyjä. Minä kun luulin etten ruskeaan enää palaa. Taidan silti ensin katsoa mitä kaapeista löytyy ennestään.

Mukavaa sadeiltaa!

———

Har lust att leta fram lite mörkare nyanser till kuddarna på soffan istället för de där blårandiga. Och hur kan det komma sig att jag skulle vilja ha något i bruna nyanser. Jag som trodde att jag inte mer skulle återgå till brunt. Skall trots allt börja med att titta vad som finns i skåpen sen tidigare.

Mysig kväll!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.