8Q0A2811

Syksyiset värit loistavat nyt luonnossa kauneimmillaan. Tänä vuonna tuntuu että on erityisen upea ruska myös täällä etelässä. Lehtiä leijailee maahan ja kasvit valmistautuvat lepoon mutta silti lenkin varrelta voi poimia kaikkea kaunista kotiin maljakkoon. Jopa nämä kuivuneet ja ruskettuneet saniaiset ovat mielestäni kauniita. Kimpun myötä kesähuoneeseen tuli varsin syksyinen ja ruskeavoittoinen tunnelma. Tuo pöytä seisoo edelleen kukkaruukkujen varassa jos ihmettelette 🙂 En vielä ole osannut päättää lyhennetäänkö jalkoja sohvapöydäksi vai ei. Ja ruokapöydäksi se on aavistuksen liian matala joten siitä johtuen nuo kukkaruukut korokkeina.

———

Höstfärgerna är som vackrast ute just nu. Ser ut som att vi fått en väldigt fin ruska även här i söder i år. Löven faller redan till marken och alla växter förbereder sig inför vintern, men ännu kan man plocka med sig allt möjligt vackert från skogskanten. Jag tycker att till och med de här torra och bruna ormbunkarna är fina. I och med dem blev det höst och väldigt brunt här i lilla sommarrummet. Bordet står ännu på blomkrukor om ni undrar 🙂 Har inte ännu kunnat bestämma mig för om vi ska korta av benen till ett soffbord eller inte. Och bordet är lite för lågt som matbord så därav blomkrukorna.

8Q0A2762

8Q0A2770

8Q0A2823

8Q0A2783

8Q0A2769

8Q0A2812

8Q0A2785

Olen saanut osan kukkasipuleista maahan ja vielä odottaa muutama pussi maahan pääsyä. Olen vähän odottanut alennusmyyntejä mutta ne näköjään antavat odottaa itseään eikä mikään ihme kun näin lämmintä on vielä. Ihanaa kun on jotain mitä odottaa sitten keväällä.

Leppoisaa iltaa!

——–

Har fått ner lite blomlökar i jorden redan, men ännu har jag några påsar som väntar. Har väntat på att det ska bli rea på lökarna, men det tycks jag ännu få vänta på och inte att undra eftersom det varit en så varm höst. Härligt att sen ha något att se fram emot i vår.

Skön kväll!

4 Comments on “RUSKEAN SÄVYJÄ | BRUNA NYANSER

  1. Niin syysihminen kun olenkin, niin ihastelin ja ihastelin näitä syksyisiä kuviasi! <3 Aivan mielettömän kauniit 🙂

    Ihanaa lauantai iltaa! <3

    • Voi miten ihana kuulla <3 Kiitos <3 Kaunista sunnuntai-iltaa <3

  2. No on kauniita ruskean sävyjä. 🙂 Tänä syksynä niitä saakin ihailla eri tapaan kuin yleensä, on niin kuivia, kauniita aurinkoisia päiviä, eikä pelkästään märkää ja tummaa maatuvaa lehteä maassa.

    • Kiitos <3 Totta, tänä vuonna on kyllä jotenkin harvinaisen kaunis syksy ja upeat värit ulkona. Ihanaa alkavaa uutta viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.