8Q0A2618

Suloista sunnuntai-iltaa!

Aivan mahtava päivä ollut tänään. Aurinkoa ja lähemmäs parikymmentä astetta lämmintä. Uskomatonta näin lokakuun puolessa välissä vaikka myöskin vähän huolestuttavaa ilmastoa ajatellen. Sumu on verhonnut saaren jo monena päivänä ja tänään olen moneen kertaan pysähtynyt ihailemaan sitä satumaista tunnelmaa jonka sumu yhdessä auringonpaisteen kanssa sai aikaan. Mies on flunssassa mutta ehdittiin me viikonlopun aikana poimia korillinen suppilovahveroita.

———

Skön söndagskväll!

Vilken ljuvlig dag vi haft idag. Sol och närmare tjugo grader varmt. Helt otroligt så här i mitten av oktober och samtidigt också litet skrämmande med tanke på klimatet. Det har legat dimma över ön i flera dagar nu och idag har jag stannat upp och beundrat den sagolika känslan som dimman tillsammans med solen bildade. Mannen är förkyld men vi har ändå hunnit med att plocka en korg med trattkantareller det här veckoslutet.

8Q0A2612

8Q0A3613

8Q0A2634

svamp4

8Q0A2622

Syksy ja metsä kulkevat jotenkin käsi kädessä. Vaikka asumme metsässä niin harvoin sinne tulee ihan oikeasti lähdettyä muuten kun juuri näin syksyllä. Parhaita hetkiä kun mukaan pakkaa pienet eväät sillä mikään ei maistu niin hyvälle kuin ulkona luonnossa syötynä. Toivotaan että syyslomallekin osuisi vähän aurinkoa ja kauniita syyspäiviä. Täällä päin syyslomaa vietetään vasta loppuviikosta. Ihanaa syyslomaa kaikille kenellä sellainen on.

———

Hösten och skogen hör ihop. Trots att vi bor i skogen så blir det ganska sällan att vi tar oss tid att gå i skogen annat än just så här på hösten. Det blir ju ännu bättre om man dessutom packar med en liten korg med kaffe och bulle, för inget smakar väl så gott som när man äter det ute i naturen. Hoppas det blir sol och vackra dagar också på höstlovet. Här blir det höstlov först i slutet av veckan. Trevligt höstlov till alla som firar det just nu.

2 Comments on “SIENIMETSÄSSÄ | I SVAMPSKOGEN

  1. Bilderna är underbara! Lycka till med dina drömmar! /Molly

    • Tack så hjärtligt 💗 Hoppas du har en fin fortsättning på hösten 💕

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.