8Q0A4002

Täällä on vietetty parin päivän syysloma. Ei mitään sen kummempaa kuin rentoa kotoilua ja vähän kaveri yökyläilyä. Tuo parin päivän mittainen syysloma mikä täälläpäin koululaisilla oli tänä vuonna menee niin nopeasti. Silti teki hyvää olla muutama päivä ilman aikatauluja ja tanssitunneille kuskaamista. Ollaan nautittu syksyn upeasta väriloistosta niin kauan kuin se vielä kestää ennen kuin loputkin lehdet tippuvat maahan. Tänä vuonna olen nauttinut syksystä erityisen paljon.

———

Här har vi haft höstlov i två dagar. Inget desto mer än lugnt hemmamys och lite kompisövernattningar. I år var det bara ett kort höstlov här och två dagar går väldigt fort. Det har ändå varit skönt att inte behöva passa tider eller kuska till danslektioner. Vi har njutit av de vackra höstfärgerna så länge de ännu varar, innan de sista löven faller till marken. I år har jag njutit extra mycket av hösten.

8Q0A0252

8Q0A4000

8Q0A0358

8Q0A3987

8Q0A0250

Kuvissa myös syksyn sävyinen kukkakimppu jonka tein kyllä jo jokin aika sitten. Silloin kun vielä pihalta pystyi poimimaan noita ruskeita kesäpäivänhattuja. Tänään löysin vihdoin myös kevään kukkasipuleita puoleen hintaan joten huomenna olisi tiedossa kukkapenkissä kyykkimistä. Sitten saakin jo sen puolesta talvi tulla.

Rentoa lauantai-iltaa!

———

Några bilder också på en blombukett i höstfärger som jag nog gjorde redan för en tid sedan. Då när det ännu fanns att plocka lite bruna rudbeckior i trädgården. Idag hittade jag äntligen vårlökar till halva priset så imorgon ska jag peta ner dem i jorden. Sen får vintern komma.

Skön lördagskväll!

2 Comments on “SYKSYN IHANAT VÄRIT | HÖSTENS HÄRLIGA FÄRGER

  1. Tuo kimppu on aivan hurmaavan kaunis 🧡 eihän nuita kimppujasi voi olla ihastelematta 😍

    Ihanaa päivää 💖

    • Sydämellinen kiitos Seija ❤️ Ihana kuulla 🙏 Mukavaa iltaa sinulle 🍂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.