8Q0A9616

Joskus on oltava rohkea. Rohkea ja ottaa askel kohti unelmia. Sillä meillä on vain tämä elämä ja nämä hetket joita meille annetaan, eli joskus pitää uskaltaa otta se ensimmäinen askel. Oma ammatillinen unelmani on että saisin valokuvata ja luoda kauneutta kukkien kautta. Joten olen päättänyt kokeilla siipiäni valokuvaajana ja floristina. Itseoppineena, mutta toivon että voisin luoda iloa muille kuvillani ja kukilla.

———

Ibland måste man våga vara modig. Modig att ta ett steg mot sina drömmar. Vi har bara detta liv och de stunder som ges oss här på jorden och någongång måste man våga ta det första steget. Min egna professionella dröm är att få fotografera och skapa med blommor. Så nu ska jag pröva mina vingar som fotograf och florist. Självlärd, men jag hoppas att jag skulle kunna ge glädje åt andra med mina bilder och blommor.

8Q0A1243

8Q0A0377

8Q0A1278

8Q0A9790

8Q0A1151

8Q0A9199

8Q0A1300

8Q0A9215

Valokuvaan mielelläni henkilöpotretteja sekä tuotekuvia. Olen avoin yhteistöille ja stailaan myös miljöökuvauksia. Sidon kukkia tilauksesta, niin kimppuja kuin kransseja. Voit tutustua portfoliooni yläpalkissa olevissa kuvagallerioissa. Toimin näin aluksi niin sanottuna kevytyrittäjänä, eli laskutan työni Eezy.fi kautta.

Lämpimästi tervetuloa ottamaan yhteyttä.

———

Fotograferar gärna personporträtt och produktbilder. Är öppen för olika samarbeten och stylar miljöer. Binder blommor på beställning, såväl buketter som kransar. Du kan bekanta dig med min portfolio i bildgallerierna som du hittar uppe i menyn. Fungerar som så kallad lättföretagare så här till en början och fakturerar mina jobb via Eezy.fi.

Varmt välkommen att ta kontakt.

 

6 Comments on “PHOTOGRAPHY & FLOWERS

  1. Todella valtavasti onnea uuteen alkuun <3 Kuulostaa aivan huikealta ja olet ihan omalla alalla! <3

    • Sydämellinen kiitos sinulle Seija 💗 Sanasi lämmittävät kovasti 🙏 Katsotaan, pienin askelin kerrallaan. Ihanaa iltaa ✨🍂💗

  2. Önskar dig lycka till! …man måste våga för att vinna, modigt av dig! (Varifrån ska jag få mod?) Med så vackra bilder du tar skall det nog inte bli några problem.

    • Tack så hjärtligt snälla 💗 Jo så är det, man måste våga annars vet man inte lyckas man eller inte. Men inte är det lätt att våga, för mig har den processen tagit flera år. Önskar dig all lycka med dina drömmar också 💗 Skön kväll 💕

  3. Onnea uudelle askeleelle. Rohkeutta!💗 vuosia blogiasi seuranneena voin suositella. Aivan ihania sidoksia ja kuvista välittyy aitoa tunnetta 👌🏻

    • Sydämmellisen lämmin kiitos sinulle kauniista sanoistasi ❤️ Ihana kuulla ja sanasi lämmittävät minua kovasti ❤️ Kaunista syksyn jatkoa 🍂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.