8Q0A2665

Ostin tämän hortensian melkein kuukausi sitten tyttären synttäreille ja edelleen se on yhtä hieno. Ainoastaan pituudeltaan lyhentynyt kun olen leikannut siihen aina uuden imupinnan samalla kun olen vaihtanut veden. Vaikka kukkakimput ovat ihania niin monesti yksinkertaisesti yksi ainoa kukka on myös todella kaunis. Syysiltoihin kuuluu ehdottomasti kynttilät ja olen näköjään jumittunut näihin harmaisiin lyhtyihin nyt ihan täysin. Sohvatyynyihin löytyi kaapista vanhat ja tutut pellavapäälliset.

———

Köpte den här hortensian för en månad sedan till dotterns födelsedag och ännu är den precis lika fin. Nu står den dock på köksbordet för tillfället. Den har bara blivit kortare och kortare för varje gång när jag gjort en ny snittyta och bytt nytt vatten. Älskar ju blombuketter som ni vet, men ibland är det fint med endast en enda blomma också. Till höstkvällarna hör levande ljus och har tydligen fastnat i de här går favoritlyktorna nu märker jag. Tycker dom har ett så fint sken och färg. Hittade mina gamla trogna kuddfodral i linne och de får duga än så länge.

8Q0A2670

8Q0A2668

Puhuivat jo että loppuviikosta voisi sataa ensi lumi mutta äsken säätiedotuksessa sanottiin ettei se luultavimmin tulekaan. Olisihan se ollut aika ihanaa mutta jatkan toki mielelläni syksyä myöskin. Eilen iltapäivällä sain vihdoin kaikki kukkasipulit maahan ja sen seurauksena kädessä nyt valtava hiertymä 🙂 Hanskat olivat vissiin vähän huonot ja hiersivät näköjään lapionvarren kohtaa kun niin innokkaasti kaivoin. Nyt saa vaan toivoa että se oli sen kaiken vaivan arvoista ja keväällä saadaan nauttia tulppaanien loistosta.

Tunnelmaa iltaanne!

———

Dom pratade om att den första snön skulle kom i slutet av veckan men hörde just precis att den troligen ändå låter vänta på sig ännu. Visst hade det varit härligt med snö men njuter gärna ännu nog av hösten också. Igår på eftermiddagen fick jag äntligen planterat alla blomlökarna och har nu ett väldigt skavsår i handflatan som följd av det 🙂 Handskarna var väl lite opassliga och hade skavat där var spaden tog i när jag grävde så ivrigt. Nu får vi hoppas det var värt all möda och vi får njuta av fina tulpaner i vår sedan.

Mysig kväll!

2 Comments on “KESTÄVÄ KUKKA | HÅLLBAR BLOMMA

  1. Laitoinkin instassa että täällä hyvin vastaava 🤩 oli myös pitkään maljakossa ja nyt ilahduttaa vielä kuivakukkana 💕

    • Nämä ovat niin kauniit ja kivat kun ne säilyy ja kuivuu. Tosin se niin riippuu yksilöstä, minulla oli yksi sininen myös mutta se nuupahti. Mukavaa iltaa 💗

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.