8Q0A9208

Muutama kuva syksyn hortensiakransseista sillä kohta on aika vaihtaa hortensiat havuihin ja jouluisempiin materiaaleihin. Tasan kaksi kuukautta jouluun, jotenkin aivan uskomatonta. Mutta kyllä sitä odottaa jo pikkuhiljaa, ei ehkä niinkään itse joulua vielä, mutta sitä aikaa ennen joulua jolloin voi suunnitella ja tunnelmoida höyryävän glögilasin äärellä. Niitä ensimmäisiä lumihiutaleita ja pakkasaamuja sekä -päiviä. Ja jouluisia lehtiä joita selailla.

———

Några bilder på höstens hortensiakransar för snart är det ju dags att byta ut hortensiorna mot granris och annat lite mer juligt. Exakt två månader till jul, helt otroligt hur fort tiden går. Lite grann väntar jag nog redan, inte kanske direkt på julen men på den mysigaste tiden innan jul när man får planera och njuta med en rykande varm glögg. På de första snöflingorna och frostmorgnarna. Och att få bläddra i julnumren av favorit tidningarna.

8Q0A9191

8Q0A9331

8Q0A9199

8Q0A9339

Tähän iltaan kuuluu nyt kuitenkin kokeeseen kuulustelua ja huomiseen valmistautumista.

Mukavaa iltaa!

———

Nu ska jag förhöra dottern till morgondagens prov och sen tar vi kväll.

Ha en trevlig kväll!

2 Comments on “SYKSYN HORTENSIAKRANSSIT | HÖSTENS HORTENSIAKRANSAR

  1. Tuo on aivan hurmaava, olen sitä ihaillut jo instassakin niin kovasti! <3 Kauneutta silmälle! 🙂 <3

    Ihanaa torstai päivää! <3

    • Lämmin kiitos sinulle Seija 💗 Ihanaa lomaa 🍂💕🍁

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.