8Q0A3464

Hyvää huomenta!

Talviaikaan siirrytty ja vaikka en itse tästä kellon siirtämisestä tykkää niin tuntuuhan tämä yksi ylimääräinen tunti tähän sunnuntaihin kuitenkin oikein kivalta. Aamukahvia voi nauttia vaikka tunnin pidempään. Eilen jäi ulkoilut vähiin kiireisen aikataulun vuoksi mutta tänään ulkoillaan senkin edestä. Aurinko nousee niin kauniisti parasta aikaa. Eilen piipahdettiin ihan nopeasti Helsingissä ja siellä satoi lunta, ihan sellaista ihanan kevyttä pakkaslunta.

———

God morgon!

Övergått till vintertid och även om jag personlIgen inte gillar det här med att ställa om klockorna, så tycker jag om den här ena extra timmen så här på en söndag. Kan ju sitta en hel timme längre med morgonkaffet fast. Igår hann vi inte alls vara ute eftersom vi hade så mycket program och tider att passa, men idag tänker jag vara ute desto mer. Solen går upp så vackert och det ser ut att bli en fin dag. Igår var vi en snabb sväng till Helsingfors och där snöade det, riktigt sådana där härliga lätta snöflingor som sakta föll till marken.

8Q0A3506

8Q0A3482

8Q0A3517

Autoihin on ainakin saatava talvirenkaat alle tänään ja itse ajattelin kiertää metsässä, tai itse asiassa tuossa omalla takapihalla, kranssimateriaaleja keräten. Mutta nyt ensin sitä aamukahvia kaikessa rauhassa.

Kaunista päivää!

———

Vinterdäcken måste läggas under på bilarna idag och själv tänkte jag gå i skogen, eller rättare sagt där på egna bakgården, och samla lite material till kransar. Men nu blir det först morgonkaffe i lugn och ro.

Ha en fin söndag!

1 Comment on “TALVIAIKAAN | TILL VINTERTID

  1. Ihana tunnelma kuvissa, juuri oikea tähän pimeimpään aikaan 😍 tunnelmointia parhaimmillaan ☕🧡

    Ihanaa uutta viikkoa 🍂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.