8Q0A5391

Parasta tässä pimeydessä ja harmaudessa on nämä rauhalliset koti-illat oman perheen kesken. Kattaa pöytä ja istua alas syömään sekä juttelemaan kuluneesta päivästä ja viikosta niiden kaikkien tärkeimpien ja rakkaimpien kanssa. Se onkin meillä joka päiväinen hetki että syödään ruokaa yhdessä vaikka välillä on kiire harrastuksiin tai muuta. Toki harvemmin näin katetussa pöydässä kuin kuvissa mutta kuitenkin.

———

Det bästa med detta eviga november mörker är dom här lugna hemmakvällarna när hela familjen är samlad. Duka bordet och sätta oss ner alla tillsammans för att äta och prata om dagen och veckan som varit. Tillsammans med de allra viktigaste och käraste personerna i mitt liv. Det är en daglig rutin hos oss och något som vi ser som en viktig sak, att sätta oss ner vid samma matbord en gång om dagen, även om det ibland är bråttom till hobbyn och annat. Blir såklart mer sällan i ett så här väl dukat bord som på bilderna, men ändå.

8Q0A5384

8Q0A5400

8Q0A5397

Nämä kuvat ovat viime viikonlopulta kun juhlistimme isänpäivää vähän hienommalla kattauksella. Ja sitä että meillä on taas ruokapöytä olohuoneessa. Kesästä asti ollaan oltu ilman kun iso puupöytä siirtyi toiseen tilaan ja toiseen tarkoitukseen. Kauan mietin että millaista pöytää tähän haluaisin ja lopulta päädyin valkoiseen sittenkin. Itse asiassa se on meidän aikaisempi keittiön pöytä jonka siirsin nyt tänne ja keittiöön ostettiin Ikeasta myös ihan valkoinen peruspöytä. Mummoni kyllä järkyttyisi jos näkisi tuon ryppyisen pöytäliinan, mutta minun mielestä se on aika kiva ja rento. Kukkakimpun puutteessa asettelin pöydälle rennosti eucalyptuksen oksia. Tuli jo vähän jouluinen tunnelma.

Iloa alkavaan viikonloppuun ja toivotaan että se kauan kadoksissa ollut aurinko näyttäytyisi.

———

De här bilderna är från förra veckoslutet när vi firade farsdagen med en lite festligare dukning. Och det att vi äntligen har ett matbord i vardagsrummet igen. Vi har varit utan ända sedan sommaren när det stora träbordet flyttade till ett annat rum. Funderade länge på hurdant bord det skulle vara men det blev ett vitt till slut. I själva verket är det vårt tidigare köksbord som jag flyttade hit och till köket köpte vi ett enkelt och förmånligt annat vitt bord från Ikea. Min mommo skulle nog inte tycka om min skrynkliga bordduk om hon skulle se den, men jag tycker det är ganska fint med lite skrynkligt linne. Hade ingen blombukett så jag placerade lite eucalyptuskvistar på bordet i stället. Det blev ju nästan lite juligt.

Önskar er ett fint veckoslut, hoppas den efterlängtade solen äntligen skulle vilja visa sig litet.

2 Comments on “KOTI-ILLAT | HEMMAKVÄLLAR

  1. Varifrån kommer glasen på fot? Tack på förhand

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.