8Q0A6336-3

Miten ihana ja kaunis viikonloppu meillä on ollutkaan. Pakkasta, kuuraa ja aurinkoa. Valoa olemme nyt yrittäneet tankata ja nauttia kauniista kuurasta joka tänään peitti maan, puut ja pensaat koko päivän ajan. Sain vihdoin viritettyä vähän ulkovaloja ulos ja kasvihuoneeseen ripustettua valkoisen paperitähden ikkunaan. Huomenna jos ehdin niin haen havuja ja koristelen kasvihuoneen valmiiksi.

———

Vilket härligt och vackert veckoslut vi haft. Minusgrader, rimfrost och sol. Vi har tankat solljus och njutit av den vackra rimfrosten som täckte marken, träden och alla buskarna hela dagen idag. Fick äntligen ut lite belysning i några buskar och så hängde jag upp den vita pappersstjärnan i växthuset. Imorgon ska jag hämta lite mer granris och pynta klart där inne om jag hinner.

8Q0A6455-3

8Q0A6347

8Q0A6450

Kuvissa yksi tämän viikon kransseista, kiitos teille jotka olette tilanneet <3 Tuo lintulautanen oli niin kaunisti kuuran peitossa että oli ihan pakko hakea sisältä kynttilä ja muutama huurteinen havu sen seuraksi. Luonto tarjoaa meille aina ne kaikista kauneimmat yksityiskohdat ja materiaalit, ainakin minun mielestä.

Mukavaa marraskuun viimeistä viikkoa, kohta on jo joulukuu.

———

Lite bilder på en av veckans kransar, tack till er som beställt <3 Fågelfatet var så vackert med rimfrost att jag bara måste hämta ett ljus inifrån och lite rimfrostigt granris. Naturen bjuder alltid på de allra vackraste detaljerna och materialen, eller så tycker jag i alla fall.

Trevlig ny vecka, den sista i november. Tänk att snart har vi december här.

2 Comments on “KAUNIS SUNNUNTAI | VACKER SÖNDAG

  1. Miten ihanat kuuraiset tunnelmat 💙❄ oi 😍
    Eilen ihan samaa ihastelin, ja mietin että jos ei jouluna lunta tule niin tuollainen kaunis pakkas kuura kera auringon olisi myös todella kaunis ❄

    Ihanaa viikkoa 💙

    • Tämä pakkanen ja kuura sekä aurinko on kyllä ollut niin ihanaa ja tervetullutta. Voi kunpa voisia olla edes näin koko joulun ja talven jos ei sitä lunta tule.

      Ihanaa iltaa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.