8Q0A4537

Toivotan joulukuun tervetulleeksi muutamalla lumisella kuvalla. Näin lumisena joulukuu tosin ei ole lähtenyt käyntiin, mutta toivotaan että ainakin saisimme valkoisen joulun. Nämä kuvat otin 29. lokakuuta kun täällä satoi ensilumi. Eihän se kauan maassa pysynyt, mutta oli se jälleen kerran niin mykistävän kaunista ja taianomaista. Kun syksy kohtaa talven. Ensilumi. Onneksi minulla sattui olemaan mahdollisuus ikuistaa tämä hetki kameran muistikortille sillä eihän sitä tiedä milloin sitä lunta tulee seuraavan kerran.

———

Jag välkomnar december med några snöiga bilder. Så här snöigt började tyvärr inte december i år, men vi ska hoppas vi skulle få en vit jul i alla fall. Tog de här bilderna den 29. oktober när den första snön föll här hos oss för i år. Den stannade inte värst länge men visst var det precis lika magiskt och vackert som alltid. När hösten möter vintern. Den allra första snön. Som tur råkade jag ha möjligheten att föreviga detta på kamerans minneskort för man vet ju inte när det kommer snö nästa gång igen.

8Q0A4559

8Q0A4544

8Q0A4550

8Q0A4545

8Q0A4538

Rakastan näitä maalaismaisema. Aina yhtä kauniit. Keväällä tämä niitty täyttyy valkovuokoista ja keskikesällä täällä tuoksuu ensin metsämansikoille ja sitten auringon kypsyttämille villivadelmille. Sielu ja mieli lepää näitä maisemia katsoessaan.

Tunnelmallista alkanutta joulukuuta!

———

Älskar de här vyerna här på landsbygden. Alltid lika vackert och rofyllt. På våren finns det en matta av vitsippor här på ängen och på sommaren doftar här först till smultron och litet senare till solmogna vildhallon. Själen och kroppen vilar i dessa vyer.

Mysig december- månad till er!

2 Comments on “TERVETULOA JOULUKUU | VÄLKOMMEN DECEMBER

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.