8Q0A6952

Niin se on taas aika sytyttää ensimmäinen kynttilä adventtikynttelikössä. Jälleen voin vaan ihmetellä miten nopeasti yksi vuosi on mennyt. Muistan tarkkaan millaisen kuvan otin viime vuonna ensimmäisenä adventtina enkä voi uskoa että siitäkin on jo kulunut kokonainen vuosi. Tykkään edelleen ihan hurjasti tuosta adventtikyntteliköstäni jonka ostin pari vuotta sitten taitavalta Petra Lunds lera:lta. Vuosien aikana ehdin kokeilla jos jonkinlaista kynttelikköä, sitä kaikista mieluisinta löytämättä, kunnes näin tämän instan ihmeellisessä maailmassa. Tämä on juuri sopivan siro ja yksinkertainen sekä kaunis.

———

Så är det igen dags att tända det första ljuset i adventsstaken. Kan endast igen en gång konstatera hur fort ett år går. Minns fortfarande exakt en hurdan bild jag tog förra året på första advent och det känns overkligt att det redan är ett helt år sen dess. Gillar fortfarande min adventsstake som jag köpte för ett par år sedan av duktiga Peter Lunds lera. Hade hunnit prova många olika stakar under årens lopp, utan att hitta just den rätta, tills jag fick syn på den här på instagram. Den här är lagom enkel och väldigt vacker.

8Q0A6934

8Q0A6964

8Q0A6943

8Q0A6955

8Q0A6957

Kuviin kynttilöiden sytytys jäi nyt ehkä hieman hassusti jos kynttilöitä on tarkoitus sytyttää vasemmalta oikealle. Sytytin vasemman puoleisen kynttilän mutta kamera oli toisella puolella kynttelikköä. Sisäinen perfektionistini olisi tietenkin halunnut ottaa kuvat uudelleen mutta en sitten jaksanut saatikka ehtinyt. Ja ehkä se nyt ei ole niin tarkkaa. Nyt aamukahvin keittoon ja sitten sunnuntain viettoon. Pitkästä aikaa päivä ilman mitään ohjelmaa joten ollaan vaan. Ehkä vähän joulujuttuja ja ulkoilua. Täällä on yön aikana satanut lunta.

Tunnelmallista adventtisunnuntaita.

———

På bilderna ser det kanske nu lite tokigt ut om det är meningen att ljusen skall tändas från vänster till höger. Tände det vänstra ljuset från mig sett, men eftersom kameran står på andra sidan ljusstaken blev det nu så här på bild. Min inre perfektionist skulle såklart ha velat ta bilderna på nytt, men jag varken orkade eller hann, så det får nu vara. Och kanske det inte är så noga. Nu morgonkaffe och sen en lugn söndag. Äntligen en dag utan program så vi ska bara vara och se dagen an. Kanske lite julgrejer och en promenad. Här har det snöat under natten.

Med önskan om en stämningsfull adventssöndag.

4 Comments on “1. ADVENTTI | 1. ADVENT

  1. Tuota kynttilän jalkaa muistelen ihastelleeni aikaisemminkin blogissasi, se on tavattoman kaunis! <3 Minkä valmistajan tämä olikaan? 🙂

    Ihanaa adventtia sinne! <3

    • Se on ruotsalaisen Petra Lund :in tekemä. Hänen keramiikkaa on myyty myös täällä Suomessa ja häneltä voi myös tilata uskoisin. Ainakin tilasin aikoinaan tämän häneltä suoraan.

      Ihanaa huomista itsenäisyyspäivää <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.