8Q0A7928

Kasvihuoneeseen saapui joulu vaikka ensin ajattelin etten ehkä tänä vuonna viitsi sinne valoja sen kummemmin edes laittaa. Maanantaina iski sittenkin inspiraatio ja lähdin ulos ilman sen suurempia suunnitelmia ja miten siinä usein käykin niin että silloin syntyy ne parhaimmat jutut. Havuja ja eucalyptusta oli jäänyt yli muutamasta kranssista ja niistä syntyi tuollainen kiva havukimppu. Olin muutamaa päivää aikaisemmin laittanut appelsiineja kuivumaan joten nekin pääsivät mukaan sekä muutamat kanelitangot. Loput appelsiiniviipaleet, kanelitangot sekä tähtianikset laitoin tuohon tarjottimelle ja voi että, mikä ihana tuoksu niistä tulee.

———

Det blev lite jul i växthuset även i år, trots att jag först hade tänkt att jag inte ids göra något mer än lägga upp pappersstjärnorna. På måndagen fick jag ändå inspiration och gick ut utan någon större plan och hur kommer det sig att det oftast blir ett mycket bättre resultat då när man inga färdiga visioner har. Det hade blivit över lite granris och eucalyptus från några kransar så jag gjorde en enkel bukett av dem. Hade torkat apelsiner några dagar tidigare så de fick komma med och så några stänger kanel. Resten av apelsinskivorna, kanelstängerna och lite stjärnanis får ligga på brickan och oj, så ljuvligt det doftar.

8Q0A7946

8Q0A8169

granris

8Q0A8165

8Q0A7937

Silloin maanantaina maassa oli vielä ohut kerros lunta mutta tällä hetkellä maa on jälleen musta ja ulkona sataa vettä. Meillä tuoksuu ihanasti piparkakuille sillä sain leivottua niitä nyt iltapäivällä jotta huomenna voidaan niitä sitten vähän koristella. Tuntuu melkein perjantailta ja huominen vapaapäivä on oikein tervetullut.

Leppoisaa iltaa!

———

Då på måndagen hade vi ännu ett tunt snötäcke på marken, men nu har all snö töat bort och det regnar. Hos oss doftar det pepparkakor. Bakade en sats som vi hoppeligen kan dekorera lite imorgon sedan. Det känns som fredag idag och morgondagens lediga dag är mer än välkommen.

Ha en skön kväll!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.