8Q0A7987

Kolmas adventti ja kurkataanpa meidän jouluiseen kasvihuoneeseen. Tästä on ikään kuin tullut perinne että tännekin kuuluu tuoda vähän joulua. Tänne sopii mielestäni parhaiten luonnonmukaisuus joten havut ja muutamat kevyet paperitähdet riittävät. Kynttilät ja valotähdet saavat tuoda sen suurimman tunnelman. Vihreät havukimput sekä kranssit säilyvät hyvin kun tänne ei oikein muita kukkia voi tuoda koska pakkanen vie ne kuitenkin ennemmin tai myöhemmin.

———

Tredje advent och vi tar en liten titt på vårt juliga växthus. Det har blivit lite av en tradition att alltid göra lite jul här inne också. Tycker det passar sig bäst här med det enkla och naturliga så därför fick det blir endast granris och några lätta pappersstjärnor. Ljusen och julbelysningen får stå för den mesta stämningen. Buketterna och kransarna av granris och eucalyptus håller sig bra här eftersom frosten tar alla andra blommor förr eller senare.

8Q0A8034

lyhty

8Q0A7984

8Q0A7996

8Q0A8042

8Q0A7989

Aivan uskomatonta että huomenna alkaa jo tavallaan jouluviikko. Niin lähellä se jo on. Tänään tuotiin kuusi kotiin ja alkuviikosta olisi tarkoitus ottaa se sisälle. Voi kunpa nyt ehtisi tunnelmoimaan oikein kunnolla myöskin, mutta kai sitä toivon mukaan ehtii nauttia sitten itse joulupyhinä ja välipäivinä jos ei muuten.

Tunnelmallista iltaa!

———

Nästan litet overkligt att julveckan så gott som börjar imorgon redan. Så nära är julen nu. Idag kom granen hem och i början av veckan är det meningen att den ska få komma in. Oj, om det bara skulle finnas tid för mys och att få njuta av stämningen riktigt ordentligt nu, men det hinns väl med det under själva julhelgen och mellandagarna om inte annars hoppas jag.

Önskar en stämningsfull kväll!

8 Comments on “JOULUINEN KASVIHUONE | JULIGT VÄXTHUS

 1. Ihania kuvia✨ Täälläkin pysähdytään välillä nauttimaan ja fiilistelemään joulua. Sieltä se pikku hiljaa tulee, oikea joulu.♥️ Rauhallisia hetkiä ensi viikkoon!

  • Kiitos <3 Ihanaa tämän vuoden viimeistä päivää ja onnellista uutta vuotta 2019 <3

 2. Aivan hurmaava kasvihuone joulu asussaan, kuvia katselee niin ilokseen 💖

  Tunnelmallista jouluviikkoa! 🎄❤

  • Kiitos Seija <3 Mukavaa uudenvuoden aattoa ja onnellista uutta vuotta 2019 <3

  • Kiitos <3 Onnellista uutta vuotta 2019 ja iloista uudenvuoden aattoa <3

  • Kaunis kiitos <3 Onnellista uutta vuotta sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.