8Q0A9493

Hyvää alkanutta vuotta. Toivottavasti uudenvuoden aattonne oli juuri niin ihana ja juhlava kuten toivoitte sen olevan. Meillä eilinen aatto sujui rauhallisesti kotioloista nauttien. Juhlava kattaus ja hyvää ruokaa parhaassa seurassa oman perheen kesken. Itse en kaipaa sen enempää, juuri näin on hyvä. Valvoimme pitkälle yli puolen yön ja tänään nukuimme pitkään. Melkein koko päivä vietetty yökkärissä kun ulkonakin sataa vettä melkein vaakasuorassa. Minä kun niin toivoin ennemmin kunnon lumipyryä ja talvea.

———

God fortsättning på det nya året. Hoppas er nyårsafton var just precis så festlig och härlig som ni önskade er. Hos oss firade vi med lugnt hemmamys. En festlig dukning och god mat i det allra bästa sällskapet. Personligen behöver jag inget mer. Vakade till långt över tolvslaget och idag har vi sovit länge. Spenderat nästan hela dagen i pyjamas medan det regnar nästan vågrätt ute. Jag som önskat en ordentlig snöstorm hellre än regn och en riktigt vinter med sol och gnistrande snö som knarrar under fötterna.

8Q0A9438

8Q0A9465

8Q0A9570

8Q0A9532

8Q0A9555

8Q0A9535

8Q0A9488

Katoin pöydän raikkaan valkoisin sävyin höystettynä muutamalla glitteritähdellä. Kukiksi valikoitui toisesta kimpusta ylijääneet jaloleinikit ja kruunuvuokot, ihan minun lemppareita, ja joulukimpusta ylijääneet havut. Niin se alkaisi olla nämä juhlapyhät tältä erää ohi ja arki kolkuttelee jo ovea. Aina vähän haikein mielin luovun näistä ihanista päivistä jolloin vaan ollaan ilman mitään suunnitelmia, mutta tiedän että kunhan arki taas lähtee pyörimään niin sekin tuntuu yhtä ihanalta sekin. Koti on riisuttu joulusta ja tänään lähti joulukuusi mutta valotähdet saavat vielä jäädä ikkunoihin joksikin aikaa.

———

Dukade i vita nyanser och med några glittriga stjärnor. På nyår ska det ju självklart vara lite glitter. Blommorna fick bli vita anemoner och ranunkler som blivit över från en annan bukett och så lite tallkvistar som blivit kvar från julens bukett. Jaha, så börjar dessa härliga helger vara över för den här gången och vardagen knackar sakta på dörren. Känns alltid lite vemodigt att övergå till rutiner och vardag efter härliga lata dagar med familjen, men jag vet att när vardagen väl är igång så känns den precis lika skön och fin den också. Julen är nu undanplockad och idag slängde vi ut granen, endast några stjärnor får hänga kvar i fönstret ett tag till.

 

3 Comments on “VUODEN ENSIMMÄINEN | ÅRETS FÖRSTA DAG

  1. Tämä kattaus on kyllä kertakaikkisen kaunis, tuon pöydän ääreen mieluusti istahtaisi 💙

    Onnen hetkiä uuteen vuoteen 🌟❤🌟

  2. Så vackert! Har du nu slutat blogga? 🤔

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.