8Q0A4060

Kovin on harmaata tänään mutta ei se oikeastaan edes haittaa kun tietää että lumet sulaa hyvin näillä keleillä. Kasvihuoneessa ruukut ammottavat tyhjyyttään. Yritin tänään kaupunkireissulla etsiä niihin jotain täytettä. Mitään kivaa ei niihin vielä löytynyt, varsinkaan kun en oikein pidä niistä perinteisistä keltaisista pikku tete-narsisseista.  Vielähän on melko aikaista joten hyvin ehdin odottaa. Sillä sehän on usein kaikista kivointa, odottaa ja suunnitella.

———

Väldigt grått idag men egentligen så stör det mig inte ens eftersom jag vet att snön smälter bra i detta väder. Krukorna står tomma i växthuset. Försökte idag leta något fint att fylla dem med när vi var till staden, men ännu fann jag inget eftersom jag inte riktigt gillar de där traditionella små gula narsisserna. Det är ju ännu väldigt tidigt så jag får bara lov att vänta. Det är ju det som ofta är halva nöjet, att vänta och längta.

8Q0A4040

8Q0A4077

8Q0A4062

8Q0A4087

Tällainen rauhallinen koti-lauantai on paikallaan pitkästä aikaa. Viime viikonloput kun ovat täyttyneet tanssikisoista, yökyläilyistä ja konsertista. Huomiseksi luvataan aurinkoa joten toivotaan että se pitää paikkansa. Meidän pihalla on vielä aika paljon lunta mutta toissa päivänä löysin jo ensimmäiset pienet krookuksen alut yhdestä osittain esille sulaneesta kukkapenkistä. Miten onnelliseksi voikaan tulla niin pienestä asiasta. Nyt vaan toivon että pupujussi joka täällä loikkii jättää ne rauhaan.

Leppoisaa lauantaita!

———

En sådan här lugn hemmalördag är på sin plats efter några veckoslut med danstävlingar, övernattningar och konsert. Till imorgon lovar dom sol så vi ska hoppas det stämmer. Vi har ännu ganska mycket snö på gården, men i förrgår hittade jag små början till krokusar som tittat upp i en av blomrabatterna som delvis smultit fram. Tänk hur lycklig man blir av en så liten sak. Nu hoppas jag bara att haren som hoppar här vill lämna dem ifred.

Skön lördag!

2 Comments on “HARMAA LAUANTAI | GRÅ LÖRDAG

    • Kiitos paljon <3 Ihanaa kevättä sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.