8Q0A4696

Niin kaunis keväinen perjantai tänään. Taitaa olla tähän astisen kevään lämpimin päivä, tosin täällä saaressa tuulee kylmästi. Lenkin varrella viereiset pellot olivat täyttyneet muuttolinnuista. Yritin katsoa joko ensimmäinen leskenlehti olisi ilmestynyt ojan penkalle mutten ainakaan vielä sitä nähnyt. Keittiön ikkunasta on kiva seurata joka päivä miten lumiraja siirtyy aina vaan kauemmaksi ja nurmea tulee enemmän ja enemmän esille. Ja kukkapenkeistä nousee tulppaanit ja narsissit. On tämä vaan niin parasta aikaa, nyt nautitaan.

———

Vilken vacker vårfredag vi har idag. Det är väl vårens hittills varmaste dag, även om det blåser kallt här på ön. Åkrarna invid min promenad rutt hade fyllts med flyttfåglar. Försökte titta om den första tussilagon skulle ha dykt upp vid dikeskanten men ännu fick jag inte syn på den. Det är så roligt att från köksfönstret följa med hur snön smälter dag för dag och det kommer mer och mer gräs fram. I blomrabatten tittar nu också tulpanerna och narcisserna upp. Den härligaste tiden vi har nu, eller hur. Nu gäller det att njuta.

8Q0A4708

8Q0A4683

8Q0A4669

8Q0A4679

Olohuone kylpee valossa iltaan asti. Onneksi sain viime viikonloppuna pestyä ikkunat niin nyt kelpaa ihailla tätä valon määrää. Tämä viikko meni niin äkkiä ja se olisi taas viikonloppu. Viikonloppu ilman sen suurempia suunnitelmia. Lauantaisin on aina tyttären tanssitreenit ja meidän kauppapäivä. Ehkä huomenna löytyisi orvokkeja kasvihuonetta koristamaan. Ja loput esikylvöt ajattelin tehdä viikonloppuna myöskin. Alkaa vaan tuo tila loppumaan kesken, vaikka olen ostanut yhden aivan kamalan ruman hyllyn kodinhoitohuoneen ikkunalle jotta kaikki ruukut saisivat paikkansa.

Ihanaa viikonloppua!

———

Vardagsrummet badar i ljus ända till kvällen. Som tur tvättade jag fönstren förra veckoslutet så nu får solen skina hur mycket den vill. Den här veckan gick så fort och det är fredag igen. Inga större planer inför veckoslutet. På lördagar är det alltid dansträningar för dottern och butiksdag för oss. Kanske att jag imorgon hittar de första penséerna att plantera i växthuset. Och så ska jag så lite mer frön igen. Utrymmet börjar bara ta slut, trots att jag köpte en jätte ful hylla att ha i fönstret i grovköket så att alla mina sådder ska få plats.

Ha ett fint veckoslut!

2 Comments on “UPEA PERJANTAI | HÄRLIG FREDAG

  1. Voi ihanuus mitä sieviä kuvia 😍 todella kauniita perjantain tunnelmia 🌷
    Ihanaa viikonloppua ☀️❤

    • Kaunis kiitos Seija <3 Tämä perhosleinikki vei sydämeni, niin ihana kukka (kuten toki moni muukin kukka 🙂 ) Ihanaa viikonloppua <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.