8Q0A5211

Mikä onni löytää kevään ensimmäinen krookus kun tulee kotiin kaupungista. Siellä se on sinnikkäästi kaiken ruskean  keskellä puhjennut kukkaan. On näissä sellainen elämän voima joka mykistää joka kerta. En muista että meillä koskaan aikaisemmin olisi krookukset kukkineet näin aikaisin. Luntakin on vielä aika paljon jäljellä.

———

Vilken lycka att komma hem från staden och mötas av den första krokusen. Där fanns den bland allt det bruna i pionrabatten. Tänk vilken livskraft de finns i naturen, alltid lika beundransvärt. Minns inte att krokusarna har blommat så här tidigt hos oss förut. Snö finns det gott om kvar av ännu.

8Q0A5229

8Q0A5219

8Q0A5210

Tein juuri nopean ja myöhäisen lounaan. Uunifetapastaa, ai että miten hyvää. Kokeilkaa sitä jos ette vielä ole kokeilleet. Nyt vielä kuppi kahvia ja sitten ulos kasvihuoneeseen. Löysin muutamat kivat kukat josta ajattelin tehdä kevään ensimmäisen istutuksen.

Mukavaa lauantaita!

———

Gjorde just precis en snabb och sen lunch. Pasta med ugnsfeta och tomater. Ljuvligt gott, prova om ni ännu inte gjort det. Nu ännu en kopp kaffe och sedan ska jag ut i växthuset. Hittade några fina blommor som jag tänkte göra en vårplantering av.

Trevlig lördag!

 

6 Comments on “MIKÄ ONNI | VILKEN LYCKA

  1. Voi että miten se on kaunis. <3 Minäkin bongasin tänään lenkillä ekat krookukset. Niitä oli yksi kerrostalon aurinkoinen seinusta täynnä. Heti ne nousevat kun on sulaa. Täälläkin tuota lunta meinaan riittää varjopaikoissa vielä pitkään. Uunifetapastaa ovat monet hehkuttaneet. Täytyisi kokeilla!

    • Tämä on niin ihanaa aikaa, melkein joka päivä huomaa jonkun uuden kevään merkin <3 Tuo uunifetapasta on kyllä tosi hyvää ja nopea sekä helppo valmistaa. Ihanaa alkanutta huhtikuuta <3

    • Juurikin näin, niin ihanaa aikaa tämä kevät <3 Ihanaa alkanutta huhtikuuta <3

    • Me too <3 I love this time of the year, new signs of spring everyday <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.