8Q0A5805

Onpa ollut upea viikko, aurinkoa joka päivä ja monena päivänä jopa todella lämmintä. Huomisesta alkaen lupaavat jälleen viileämpää säätä joten tänään täytyy nauttia vielä tästä keväisestä sunnuntaista. Sain tehtyä ensimmäisen kevätistutuksenkin. Alussa minulla oli mielessä narsissit ja helmililjat, mutta kun en löytänyt valkoisia narsisseja niin päädyin sitten näihin ja hyvä niin sillä tästä tuli mielestäni aika kiva. Rakastan näitä vähän rennosti sinne sun tänne sojottavia pikarililjoja ja tuota roikkuvaa lankaköynnöstä. Leinikit ovat kuin hattarapilviä ja nuo tummat orvokit tuovat istutukseen ryhtiä.

———

Vilken otroligt fin vecka det varit med sol varje dag och till och med lite ljumma vindar under några dagar. Från och med imorgon lovar dom igen kallt så idag gäller det att njuta av denna vackra söndag. Har gjort den första vårplanteringen också. Hade tänkt något med narcisser och pärlhyacinter från början men eftersom jag inte lyckades få tag på vita narcisser fick det bli så här istället. Älskar den vita frittallarian som spretar lite hit och dit och ”plättarna i luften” som hänger nerför krukan. De vita ranunklarna är som fluffiga moln och de mörka penséerna ger lite mer karaktär till planteringen.

8Q0A5786

8Q0A5803

8Q0A5784

8Q0A5798

8Q0A5795

Vielä en ole pihalla päässyt tekemään mitään kevätjuttuja. Varsinaisella oleskelupihalla on vielä osittain vähän lunta ja märkää. Selasin kalenteria tässä yhtenä päivänä ja totesin että kohta ollaan jo pääsiäisessä ja sitten alkaakin jo melkein toukokuu. Se perinteinen kevätstressikin jo meinasi iskeä, mutta se taitaa olla turhaa, kyllä sitä varmasti taas ehtii kuten yleensä aina ennenkin. Tuo kevätstressi vaan jotenkin vähän niinkuin kuuluu asiaan, kuten se jokavuotinen joulustressikin.

Aurinkoista sunnuntaita!

———

Ännu har jag inte gjort något vårarbete i trädgården. Vi har ännu delvis lite snö kvar och lite blött. Bläddrade igenom kalendern här en dag och konstaterade att vi är ju alldeles snart vid påsk och sedan blir det ju nästan maj redan. Den årliga vårstressen tänkte komma över mig, men det lär vara onödigt. Jag litar på att jag hinner med allting, så som oftast. Den bara hör till liksom, vårstressen, så som julstressen.

Solig söndag!

4 Comments on “KEVÄTISTUTUS | VÅRPLANTERING

  1. Tuo on aivan todella upea! 🙂 Kyllä tuollaisesta tulee niin paljon iloa! <3 Ihastus!

    Ihanaa sunnuntaita! <3

    • Kiitos paljon Seija <3 Ihanaa pääsiäistä <3

    • Kiitos paljon <3 Hauskaa pääsiäistä <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.