8Q0A6423

En ole juurikaan ehtinyt suoda kovin montaa ajatusta pääsiäiselle tänä vuonna. Rakastan pääsiäistä, juurikin sen rentouden takia. Ei mitään turhaa hössötystä tai muita paineita. Odotan rauhallista yhdessäoloa perheen kanssa, hyvää ruokaa ja pihajuttuja. Tänä vuonna meidän pääsiäinen täyttyy varmasti pitkälti pihatöistä mikäli ilmat pysyvät näin upeina kuin nyt. Haravointia on tiedossa ja ehkä pikkutaimet pääsevät vähitellen ulos kesä- tai kasvihuoneeseen.

———

Har inte just alls hunnit ägna en endaste tanke åt påsken. Jag älskar påsken eftersom den oftast brukar vara så kravlös och lugn. Ingen stress eller onödigt fjäskande. Längtar till att bara få vara med familjen, äta gott och fixa i trädgården. I år fylls nog vår påsk mestadels av trädgårdsarbete om vädret håller sig så här ljuvligt som det nu är. Gården skall krattas och kanske det småningom är dags för de små plantorna att flytta ut i sommarrummet eller växthuset.

8Q0A6429

8Q0A6420

8Q0A6436

Viime sunnuntaina sormet syyhysivät johonkin luovaan tekemiseen joten tein pitkästä aikaa kranssin. Olkoon se nyt vaikka sitten pääsiäiskranssi. Risuja pihalta ja syksystä jääneet kuivatut heinät sekä muutamat kuivakukat sekä eucalyptusta ja harsokukkaa. Juuri sopivan rento ja hillityn värinen minun makuuni.

Nyt vielä hetken töitä tässä koneella ja sitten ulos nauttimaan ihanasta päivästä.

Aurinkoista pääsiäisen aikaa!

———

Förra söndagen fick jag lust att göra något kreativt med mina händer så det fick bli en krans. Det får nu fast vara en påskkrans. Björkris från gården och lite torkade gräs och blommor som jag hade sparat sedan hösten. Och så eucalyptus och slöjblomma. Lagom spretigt och färggrannt för min smak.

Nu ännu en stund lite jobb här på datorn innan jag ska ut och njuta av den vackra dagen.

Solig påsktid!

4 Comments on “PÄÄSIÄISKRANSSI | PÅSKKRANS

    • Kiitos paljon <3 ja kiitos samoin sinulle <3 Toivotaan että upeat kelit jatkuvat.

  1. Kyllä todella on kaunis 💕 sinä se vaan osaat 😍

    Iloista pääsiäisen aikaa 🧡

    • Sydämellinen kiitos Seija <3

      Ihanaa alkanutta arkea <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.