8Q0A4516

Tänään otin vapaata pihajutuista vaikka siellä ulkona riittäisi kyllä tekemistä. Välillä on kuitenkin hyvä muistaa rauhoittua ja antaa aikaa myös ihan vaan olemiseen. Tähän aikaan vuodesta ainakin minulla meinaa vähän karata mopo käsistä noiden pihajuttujen suhteen. Sitä haluaa niin paljon, mutta aikaa ja rahaa on kuitenkin rajoitetusti joten yksi asia kerrallaan eteenpäin.

———

Idag tog jag ledigt ifrån allt trädgårdsarbete även om det nog finns att göra där ute. Bra att ta en dag för vila och återhämtning efter att jag grävt på en ny blombänk igår så att händerna värker idag. Blir lätt att jag alltid den här tiden på året vill bli lite alltför ivrig med trädgårdsgrejer. Vill så mycket men tiden och pengarna är begränsade så det är att ta en sak i taget.

8Q0A4537

8Q0A4563

8Q0A4548

Sisustusrintamalla ei ole tapahtunut mitään pitkiin aikoihin eikä luultavimmin tule tapahtumaankaan mitään lähitulevaisuudessa. Kuluneen vuoden aikana olen huomannut etten enää kaipaa niin paljon uutta. Toki haluaisin vaikka ja mitä, mutta näin on oikein hyvä myöskin. Aika ihana ja helpottava tunne jotenkin. Tänne tv-huoneeseen haluaisin kyllä uuden sohvan joka ilta ihan jo käytännön syistä sillä tuo ektorp on aivan liian pieni meille ja nuo nojatuolit eivät ole kivat löhöämiseen. Mutta ehkä sekin sitten aikanaan.

Nuo perhosleinikit olivat ehdottomasti alkukevään kauneimmat kukat. Seuraavaksi sitten ehkä jo pioneita.

Kaunista sunnuntain jatkoa!

———

På inredningsfronten har det inte hänt något på evigheter och kommer nog troligen inte att hända något i den närmaste framtiden heller. Har under det senaste året märkt att jag inte längre saknar ständig förnyelse. Såklart skulle jag ju gärna vilja ha det ena och det andra, men det duger fint så här som det är också. En ganska skön och avslappnande känsla på något vis. Hit till tv-rummet skulle jag nog vilja ha en ny soffa varenda kväll av rent praktiska skäl. Den här ena ektorp soffan är nämligen alldeles för liten och fåtöljerna är litet obekväma. Men kanske det blir en ny soffa med tiden.

Dom här fjärilsranunklerna var nog vårvinterns vackraste blommor. Kanske det blir pioner till nästa.

Ha en vacker fortsättning på söndagen!

4 Comments on “LAISKA SUNNUNTAI | EN LAT SÖNDAG

  1. Onpa ihania kukkia, en ole ennen nähnytkään tuollaisia! Ovatko ne kestävämpiä maljakossa kuin perinteiset leinikit? Mikä sävy teidän seinässä on? Näyttää tosi kauniille 🙂
    yst. Marie

    • Nämä kukat ovat mielestäni tosi kestäviä ja jopa nuo kaikki nuput aukesivat. Minulla kestivät yli viikon maljakossa mutta vaihdoin veden ja leikkasin uuden imupinnan joka toinen päivä. Kiitos, tuo sävy on Tikkurilan H 487 (hohkakivi) ja maalattu Harmony- maalilla. Aurinkoista uutta viikkoa <3

  2. Niin kaunista siellä on 💗 täällä ensimmäiset pionit jo maljakossa, jotka Tallinnan reissusta kotiutin, kuinka ihanat ne onkaan 🌸💗

    Mukavaa huhtikuun loppua ☀️

    • Kiitos <3 Nyt täälläkin on ekat pionit ollut vapusta, aivan ihanat. Aurinkoista toukokuun jatkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.