8Q0A8250

Hei taas pitkästä aikaa. En ole unohtanut koko blogia mutta aika ei vaan kertakaikkiaan riitä. On niin paljon töitä ja niiden päälle sitten vielä nuo puutarhatyöt joten koneella istumiselle ei vaan löydy aikaa. Kuvia napsin vähän väliä mutta en ehdi käydä niitä läpi ja saada niitä tänne blogiin asti. Tulppaanit kukkivat parasta aikaa ja kaikista aurinkoisimmilla paikalla ne ehtivät jo kukkia. Niin harmi kun kaikki aina menee niin nopeasti ohi ja jotenkin huomaan että koen jopa pientä stressiä ja haikeutta kun tuntuu etten oikein ehdi nauttia ja sisäistää näitä vuoden kaikista ihanimpia hetkiä.

———

Hei igen, det var länge sedan. Jag har inte glömt bloggen men har bara helt enkelt inte haft tid. Har så mycket jobb och sen ännu allt trädgårdsjobb utöver det så det finns ingen tid att uppdatera här inne. Fotar lite bilder mellan varven, men hinner inte gå igenom dem och få dem publicerade här på bloggen. Nu blommar tulpanerna och på de allra soligaste ställena har de redan blommat över. Så tråkigt när allting går så fort och jag känner det nästan lite vemodigt och stressigt att jag inte hinner stanna upp och ta in alla de här finaste ögonblicken på året. Älskar ju våren.

8Q0A8238

8Q0A8232

8Q0A7826-2

8Q0A8238

8Q0A8241

Meinasi jo aikaisin keväällä päästä itku kun peurat olivat taas syöneet jokaisen tulppaanin, mutta onneksi ne olivat niin aikaisin liikkeellä ettei nuput olleet vielä kehittyneet joten ainoastaan lehdet saivat osumia kuten kuvistakin huomaa. Ulkona on niin kaunista juuri nyt, eilen illalla töistä tullessani ihailin tuota vehreyttä. Melkein kuin hattarapilviä nuo kukkivat omenapuut ja norjan angervot.

Viikko koululaisten kesälomaan, aivan uskomatonta. Voi kunpa ajankulua voisi edes pikkuisen hidastaa juuri nyt.

Kaunista viikonloppua!

———

Tänkte nästan gråta tidigare i våras när rådjuren igen en gång hade ätit på varenda en tulpan. Men som tur var dom så tidigt ute att knopparna ej ännu hade bildats så det vara bara bladen som fick sig., vilket man kan se på bilderna också. Har täckt över dem med nät och fiberduk till nätterna just för att försöka undvika att dom blir uppätna. Stort jobb men absolut värt mödan. Det är så otroligt vackert ute nu. Igår kväll när jag körde hem från jobbet beundrade jag all grönska. De blommande äppelträden och brudspireorna ser nästan ut som vita fluffiga moln av sockervadd.

En vecka kvar till skolornas sommarlov, helt otroligt. Tänk om man bara kunde sakta ner på tiden just nu.

Ha ett vackert veckoslut!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.