8Q0A8765

8Q0A8707

8Q0A8718

Kiireisen kevään ja alkukesän jälkeen minulla on taas mahdollista ottaa vastaan enemmän valokuvauksia. Jokaisella vuodenajalla on oma viehätyksensä, mutta näin kesällä valo on parhaimmillaan. Hinnasto ja yhteydenottolomake löytyy täältä ja portfolioni löytyy vuorostaan täältä. Olen myös avannut valokuvaukselle oman tilin Instagramiin @sommarbackaphotography sekä Facebook sivut samalla nimellä.

Ystävällisin terveisin Janina / Sommarbacka Photography

———

Efter en bråd vår och sommar har jag igen möjligt att ta emot mer fotograferingar. Varje årstid har sin charm, men ljuset är som bäst och vackrast så här på sommaren. Här hittas info om pris och här finns min portfolie. Har även öppnat ett eget konto för fotograferingen på Instagram @sommarbackaphotography samt Facebook.

Vänliga hälsningar Janina / Sommarbacka Photography

1 Comment on “SOMMARBACKA PHOTOGRAPHY

  1. Aivan ihana juttu, olet aivan omimmillasi tässä 🥰❤️

    Iloista kesäpäivää! 💚

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.