8Q0A8862

Hei heinäkuu. Miten voi olla jo heinäkuu? Jotenkin iski taas se tuttu tunne että, apua, kohta on kesä jo ohi. No ei nyt kuitenkaan, mutta nopeastihan tämä aina menee. Ja lyhyt on myös kukkien loisto, nämä valkoiset pionit ovat jo tiputtaneet terälehtensä maahan. Onneksi vaaleanpunainen Sarah Bernhard vasta availee pulleita nuppujaan kasvihuoneen vieressä olevassa penkissä. Tässäkin on kaksi Sarah Bernhardia näiden valkoisten joukossa mutta ainoastaan toinen niistä kukki kolmella kukalla tänä vuonna. Ne menivät viime vuonna tosi huonoon kuntoon paahtavassa auringossa ja kuivuudessa. Saa nähdä piristyykö ne vielä vai joutaako ne pois tästä ensi keväänä.

———

Hej juli. Hur kan det redan vara juli? Fick igen den där lite stresslagda känslan om att, nej hjälp snart är sommaren förbi. Nå inte riktigt än som tur, men visst går det alltid alldeles för fort. Och underbart är kort även när det gäller blommorna. Dom här vita pionerna har redan fällt allt sitt vita fluff till marken. Till all lycka öppnar den ljusrosa Sarah Bernhard pionen först nu sina knoppar vid växthuset. Har även två Sarah Bernhard här med dessa vita pioner men de tog stryk i hettan och torkan förr året. Få se om de orkar ta sig eller måste de bort nästa vår.

8Q0A8865

8Q0A8871

8Q0A8866

Kuivaa on nytkin kuten kellertävästä nurmikosta huomaa. Meidän nurmikko kuivuu todella helposti ja nopeasti. Tulevaisuudessa haluaisin pienentää nurmea. Tilalle kukkapenkkejä ja ehkä jotkut kauniit sorapolut niiden väliin. Suunnitelmissani on tehdä vielä yksi uusi kukkapenkki tänä kesänä johon tulee ainakin paljon erilaisia ruusuja. Katsotaan ehdinkö ja jaksanko toteuttaa mutta aina on ihanaa suunnitella jos ei muuta.

———

Torrt är det också i år som det syns på den gula gräsmattan. Vår gräsmatta torkar så fort och blir gul. Inte så vackert direkt och i framtiden hoppas jag på mindre gräsyta och mer blomrabatter. Eventuellt kantade med grusgångar. Tänker att göra mig ännu en ny blomrabatt i år som jag vill fylla med olika rosor åtminstone. Återstår att se om jag hinner och orkar, men att planera är ju halva nöjet om inte annat.

2 Comments on “PIONIT | PIONER

  1. Aivan ihanat pionit, todella sieviä ja niin lemppareita täälläkin 🥰 monet ovat jo maljakossa piristäneet 🌸
    Täällä ei laiteta ollenkaan pahaksi ajan juoksua nyt, odotan jo innolla syksyä 🤗 niin hassulta kun se kuulostaakin 🤗
    Ilman muuta nautitaan kuitenkin näistä hetkistä 🍓💕

    • Niinpä, muistelinkin että syksy on sinun lemppari vuodenaika <3 Onhan sekin ihana, mutta kesä saisi mielestäni kestää aina vähän pitempään 🙂 Mutta nautitaan jokaisesta hetkestä ja elämästä, vuodenajasta riippumatta <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.