8Q0A9928

Ihanaa olla taas kotona pienen kesäreissun jälkeen. Tai ollaan me oltu kotona jo muutama päivä, mutten ole saanut tätä postausta aikaiseksi aikaisemmin. Oltiin mökkeilemässä järvimaisemissa, onhan se lomaa ihan eri tavalla kun poistuu hetkeksi kotoa vaikka kotihiiri olenkin. Vanhempani pitivät sillä aikaa hyvää huolta kissasta ja kukistani. Heti kotiin tultuamme oli ensin tehtävä pihakierros ja kaikki oli jotenkin kasvanut ihan silmissä muutaman päivän aikana. Olin vähän huolissani etten ehtisi reissun takia nauttia näistä vaaleanpunaisista pioneista mutta täällä ne odottivat minua upeassa kukassa. Se tässä viileämmässä kelissä on hyvä että kukat kestävät kauemmin.

———

Härligt att vara hemma igen efter en liten sommarresa. Eller vi har nog hunnit vara hemma redan i några dagar, men jag har inte fått postat något här trots att jag tänkt det varje dag. Vi var på en liten stugsemester bland vackra insjöar och visst känns det mer som semester när man är borta hemifrån, även om jag älskar att vara hemma. Mina föräldrar tog väl hand om katten och mina blommor under tiden. Så fort vi kom hem var det en trädgårdsrunda som gällde först av allt och allt hade vuxit så mycket på bara några dagar. Var lite orolig att jag inte skulle hinna njuta av den här ljusrosa pionen på grund av semestern, men här väntade den i full blom när vi kom hem. Fördelen med det här kyliga vädret är att blommorna håller längre.

8Q0A9845

8Q0A9964

8Q0A9882-2

8Q0A9947

8Q0A9846

8Q0A9927

Poimin muutamat sateen kaatamat oksat pionista maljakkoon. Näitä kuvia katsellessani mietin että onpa meillä vähän tylsän näköinen kesäkoti. Samat kynttiläkipotkin pöydällä kesät talvet vuodesta toiseen. Näin kesällä kaikki huomio kiinnittyy enemmän ulkoelämään, vaikka tämä kesä kyllä tuntuu kuluvan enemmän sisällä kuin ulkona sään takia. Tavallaan tunnelmallista sekin, kun voi käpertyä viltin alle villasukat jalassa sateen ropistessa. Sen taidankin tehdä seuraavaksi sillä sain onneksi kitkettyä ja siivottua muutaman kukkapenkin ennen kun alkoi jälleen satamaan.

Tunnelmallista iltaa!

———

Plockade in några regntunga pioner. Tänkte att vi har nog ett ganska tråkigt sommarhem just nu när jag tittade på dom här bilderna. Samma ljuslyktor till och med, sommar som vinter och från år till år. Men så här på sommaren går all koncentration till livet utomhus, fast i år verkar nog sommaren tillbringas mer inomhus än utomhus på grund av vädret. Rätt så mysigt det också på sitt sätt. Att krypa under en filt när regnet smattrar mot taket. Tror jag ska göra det till nästa nu när jag som tur hann få rensat i några blomrabatter innan det igen började regna.

Ha en mysig kväll!

2 Comments on “KOTONA | HEMMA

 1. Aivan ihanat pionit sait onneksi vielä talteen 💕 ja minkä väriset 😍

  Reissuun on todellakin aina ihana lähteä, mutta myös kotihiirenä se paluu on kovin odotettu 😍
  Me ollaan nyt oltu reipas kaksi viikkoa mökillä ja huomenna olisi kotiin lähtö. Vaikka on haikea jättää mökkielämä, niin kyllä se koti odottelee 😊 jännään kuinka omat kasvini ovat pärjänneet tämän ajan.

  Ihanaa viikkoa ❤️

  • Turvallista ja ihanaa kotiin paluuta teille. Totta, on se mukavaa olla reissussa ja sen jälkeen kotikin tuntuu taas vähän kuin uudelta kun tulee kotiin. Toivottavasti kukat ovat pärjänneet hienosti.
   Mukavaa viikon jatkoa!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.