8Q0A2566-2

8Q0A2604

8Q0A2568

Halusin näin jouluaaton aamuna tulla toivottamaan teille kaikille oikein ihanaa ja tunnelmallista joulun aikaa. Blogi on elänyt hiljaisena jo melkein puolisen vuotta enkä tiedä mikä sen tulevaisuus on, sen saa aika näyttää. Täällä porisee riisipuurot hellalla ja sytyttelen kynttilöitä ja laitan joulumusiikin soimaan. Kohta on aika herättää muu perhe puurolle ja nauttimaan tästä vuoden odotetuimmasta juhlapyhästä.

Ihanaa ja rakkauden täyteistä joulua, nauttikaa ja pitäkää huoli itsestänne ja toisistanne.

———

Vill så här på julaftonsmorgonen titta in och önska er alla en riktigt god juletid. Bloggen har varit tyst i snart ett halvt år och jag vet inte hur det blir med den i framtiden, det får tiden visa. Här puttrar risgrynsgröten på spisen och jag går omkring och tänder ljus och ska snart väcka dom andra i familjen. Nu är det tid för julefrid och att njuta av årets mest efterlängtade högtid.

Önskar en fin och kärleksfull jul, njut och ta hand om er själva och varandra.

2 Comments on “HYVÄÄ JOULUA | GOD JUL

  1. Ihanaa ja rentoa joulunaikaa ja loppuvuotta sinulle! Minullakin on blogi ollut tauolla kuukausia, jospa nyt saan aikaseksi jatkaa sitä. Aiheita kyllä olisi…

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.